Nowy styl forum

Tu zgłaszamy wszelkie propozycje zmian odnośnie działania forum.
Awatar użytkownika
Rauko
Expert
Auto:: 06.2006 2.0BMM DSG
Imię:: Marcin
Podziękował: 2 razy
Otrzymał podziękowań: 6 razy

Post autor: Rauko »

Jak ktoś pierwszy raz wchodzi na forum to na pierwszy rzut oka nie widzi wartościowych wypowiedz, tylko czy forum jest ze standardowym stylem graficznym, czyli takie jak wszystkie postawione na prędce przez kogoś i olane, czy jednak ktoś się wysilił i poświęcił mu trochę czasu i najczęściej pieniędzy, a co za tym idzie nie jest to forum, które odwiedza 5 osób na krzyż i które zakończy życie jak wygaśnie darmowy pierwszy rok utrzymania serwera i domeny ;)
Także zdecydowanie dziękujemy Grupie Śląskiej, ale oczywiście nie zmuszamy nikogo do jego używania ;) Dlatego stare (standardowe) style zostały nadal aktywne.
Mówiąc szerze też wolę jasny, ale nie lubię tego standardowego. Może z czasem uda się uruchomić jakiś jasny nie standardowy styl i wtedy się na niego przełączę, ale teraz jestem zdecydowanie za tym i właśnie go używam :mrgreen:
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Obrazek
seba244
Expert
Auto:: Touran
Imię:: .......
Podziękował: 3 razy
Otrzymał podziękowań: 7 razy

Post autor: seba244 »

Mam prośbe.
Szukałem ale nie znalazłem tego problemu a mianowicie:

Prośba do osób które zakładają tematy jak i odpowiadają czcionką w kolorze żółtym..
Ja wiem że to ładnie wygląda na czrnym tle, ale nie wszyscy z tego korzystają a czytanie jest wręcz tragiczne. :? :(
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Post autor: cheles »

Czyli nie tylko mi nie podoba się kolor żółty na naszym forum. Popieram głos kolegi Seby nie używajmy żółtego :)
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
Tomas
Władca postów
Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
Imię:: Tomek
Podziękował: 438 razy
Otrzymał podziękowań: 127 razy

Post autor: Tomas »

cheles pisze:Czyli nie tylko mi nie podoba się kolor żółty na naszym forum. Popieram głos kolegi Seby nie używajmy żółtego :)
:oki: :super:
ODPOWIEDZ