przebieg
-
touran2003
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
- JacaTouran
- Władca postów
- Auto:: Touran 1.9tdi Bxe
- Imię:: Jacek
- Podziękował: 213 razy
- Otrzymał podziękowań: 233 razy
- Kontakt:
rozumiem, ze chcesz sprawdzić historię auta i porównać przebiegi w aucie i w książce...
możesz pojechać i sprawdzić, nie wiem jaki jest tego koszt, ale jak używtkujący był cwany to cofał licznik przed serwisem i będzie wszystko się zgadzało.
Druga sprawa to to , że jak dobrze jest licznik skorygowany to też nikt tego nie pozna...
Wg. mnie lepiej porządnie sprawdzić autko i porównać z przbiegiem na desce, bo sprawdzanie w serwisie to chyba tylko dla zaspokojenia psychiki.
możesz pojechać i sprawdzić, nie wiem jaki jest tego koszt, ale jak używtkujący był cwany to cofał licznik przed serwisem i będzie wszystko się zgadzało.
Druga sprawa to to , że jak dobrze jest licznik skorygowany to też nikt tego nie pozna...
Wg. mnie lepiej porządnie sprawdzić autko i porównać z przbiegiem na desce, bo sprawdzanie w serwisie to chyba tylko dla zaspokojenia psychiki.
Jacek V-TEC Łowicz
Regeneracja układów wtryskowych diesel, regenerujemy wtryski commonrail piezo i elektromagnetyczne
Regeneracja Turbosprężarek już od 500zł, montaż i demontaż na miejscu!
Sprzedaż Turbosprężarek nowych i używanych (po regeneracji).
O nas i to co zrobiliśmy: https://www.facebook.com/v.tec.tuning.lowicz/
https://www.facebook.com/Regeneracja-turbospr%C4%99%C5%BCarek-%C5%81owicz-V-tec-482649295200944/
tel.509963064
Zduńska 41 , 99-400 Łowicz
Regeneracja układów wtryskowych diesel, regenerujemy wtryski commonrail piezo i elektromagnetyczne
Regeneracja Turbosprężarek już od 500zł, montaż i demontaż na miejscu!
Sprzedaż Turbosprężarek nowych i używanych (po regeneracji).
O nas i to co zrobiliśmy: https://www.facebook.com/v.tec.tuning.lowicz/
https://www.facebook.com/Regeneracja-turbospr%C4%99%C5%BCarek-%C5%81owicz-V-tec-482649295200944/
tel.509963064
Zduńska 41 , 99-400 Łowicz
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
jestem przykładem że serwis nie wszystko ci powie. Jeżu świadkiem i wie - sprawdzałem przed zakupem w ASO - wszystko było bajka! Dwie sekundy działań Jeża z laptopem i wyszło że auto ma przejechane 30 tkm więcej niż na wyświetlaczu. Nie martwi mnie to ale ja się pytam co sprawdzał serwis że nie wskazali mi tej różnicy???? Kosztowało to w czasie gdy kupowałem auto 250 zeta. Dziś za te pieniądze kupisz kabel i sam sprawdzisz lepiej.
- Dodi
- Władca postów
- Auto:: Sharan 7N CFGB
- Imię:: Paweł
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 58 razy
po pierwsze ktoś cofnął licznik nieumiejętnie, tzn. nie skorygował w sterownikach... po drugie serwis olał sprawę...aawol pisze:jestem przykładem że serwis nie wszystko ci powie. Jeżu świadkiem i wie - sprawdzałem przed zakupem w ASO - wszystko było bajka! Dwie sekundy działań Jeża z laptopem i wyszło że auto ma przejechane 30 tkm więcej niż na wyświetlaczu. Nie martwi mnie to ale ja się pytam co sprawdzał serwis że nie wskazali mi tej różnicy???? Kosztowało to w czasie gdy kupowałem auto 250 zeta. Dziś za te pieniądze kupisz kabel i sam sprawdzisz lepiej.
-
TOFIK_wlkp
- Użytkownik
- Auto:: VC 1.9CDTI 2007r
- Imię:: Sławek
Ostatnio byłem w ASO VW Auto Premium Poznań po uszczelkę powrotu oleju pod turbinką cena 10zł a przebieg z historią serwisową po okazaniu dowodu sprawdzili gratis to usługa bezpłatna, w dodatku wydrukował mi wyposażenie z jakim auto wyjechało z fabrycznie z taśmy.
Jest:
VC
W203 2.2CDI 140KM Elegance
W210 2.7CDI 170KM Avantgarde
VC
W203 2.2CDI 140KM Elegance
W210 2.7CDI 170KM Avantgarde