dobrze robiszPrzemo210481, sprawdzając serwis, po weryfikacji przebiegu przyjrzyj się dalej autom bez emocji.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Przemo210481 pisze:Mam historię, fakt przebieg potwierdzony jednak bezkolizyjność już nie.
taka kolizja to nie kolizja... musiał mu lekko ktoś w tyłek wjechać...wazne, że nie szpachlowane i w serwisie robione zgodnie z fabrycznymi standardami...
hm, z tego wynika że ktoś mu w zadek wjechał. Wszystko zależy jak to jest zrobione w ramach serwisu, no i czy nie ma różnicy odcieni kolorów pomiędzy klapą, zderzakiem, a tylnymi błotnikami. Należało by także sprawdzić podłogę bagażnika i zajrzeć pod samochód. Wszystko zależy od ciebie, mogę się założyć że handlarz na fakturze wpisze cenę zaniżoną, to więcej niż pewne, do tego opłaty licząc ok 2000 PLN +/- 500, i koszty paliwa dojazdu i powrotu.
Decyzja należy do ciebie.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
jeżeli by to na mnie trafiło to wolałbym wyskoczyć do Niemiec niż 800km w Polsce zrobić.
Przez telefon wszystko fajnie a jak się już przyjedzie to wychodzą problemy o których nie było mowy. Taki kraj niestety.