Hej,mam pytanie...otoz moj ojciec kupil niedawno Tourana 1,9TD 2009 rok od goscia ktory sprowadzil te auto z Belgii.Auto to jest po wymianie wnetrza poniewaz palilo sie w srodku(nieznam calej historii). ALe auto wyglada znakomicie i prowadzi sie bardzo dobrze.Ma przebieg ponad 40 tys.Natomiast moj ojciec chcialby sie dokladnie dowiedziec co to auto w sobie ma...czy jesli podam Wam numer Vin moglibyscie odczytac informacje na temat tego autka?Procz tego nie dzialaja mojemu ojcu przyciski w kierownicy...auto mialo wymieniane radio,jak cos,ale tez jest wymienione na fabryczne a przyciski nie dzialaja.TO jest numer Vin...
WVGZZZ1TZAW014596.
Ps. Bardzo bym byl wdzieczny za wszelka pomoc i jesli ktos ma na udostepnienie ksiazke obslugi tourana z 2009 roku bylbym bardzo zadowolony POzdrawiam
nie pisalem posta powitalnego poniewaz ja niemam Tourana tylko moj ojciec i chcialem mu poprostu pomodz ja aktualnie jezdze Vectra C 1,8 z 2003r pozdro
czekon123x pisze:ja niemam Tourana tylko moj ojciec
To nie do końca o to chodzi, czy masz Tourana, czy nie. Trzeba się po prostu przywitać.
Jeżeli ktoś nie ma auta, a trafił na to forum, bo go szuka lub szuka na temat tego modelu informacji, to też się wita.
Taką przyjeliśmy zasadę.
czekon123x pisze:nie pisalem posta powitalnego poniewaz ja niemam Tourana tylko moj ojciec i chcialem mu poprostu pomodz ja aktualnie jezdze Vectra C 1,8 z 2003r pozdro
czekon123x pisze:nie pisalem posta powitalnego poniewaz ja niemam Tourana tylko moj ojciec i chcialem mu poprostu pomodz ja aktualnie jezdze Vectra C 1,8 z 2003r pozdro
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.