A teraz idę spać bo mam już dosyć.
jak szukać
- lsz11
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.9 BLS DSG 2007r
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 5 razy
jak szukać
Powiedzcie jak korzystać z opcji "szukaj" tu na forum bo mnie krew zalewa gdy przez 1,5 godz nawet nie mogę znaleźć ile oleju wchodzi do silnika 1.9
tu jest jak w torebce kobiety - pełno tu wszystkiego tylko znaleźć nic nie można.
- jeżu
- Władca postów
- Auto:: PB8
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 215 razy
- Otrzymał podziękowań: 681 razy
lsz11, 4.2-4.3l. Fakt szukajka jest do bani.... Trzeba się jej nauczyć. Kolorowych... 
Ostatnio zmieniony czw lut 14, 2013 08:11 przez jeżu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
luigisq16
- Specjalista
- Auto:: 1.6 TDI 2016r
- Imię:: Ludwik
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
jeżu, lsz11,
potwierdzam. Wyszukiwarka jest do niczego. Czasami człowiek grzecznie sie spyta o coś, a koledzy komentarz wstawiają<szukaj, nie chce się szukać!>, aż skarpety opadają
Wpiszesz hasło, zawężasz poszukiwania a tu 500 tematów ci wyskakuje. Szok.

Trzeba dodać, że jest tu grono także wyrozumiałych i bardzo pomocnych klubowiczów dla nowych na forum.
Nie Jeżu!

potwierdzam. Wyszukiwarka jest do niczego. Czasami człowiek grzecznie sie spyta o coś, a koledzy komentarz wstawiają<szukaj, nie chce się szukać!>, aż skarpety opadają
Trzeba dodać, że jest tu grono także wyrozumiałych i bardzo pomocnych klubowiczów dla nowych na forum.
Nie Jeżu!
-
lock00
- Władca postów
- Auto:: 1T1
- Imię:: -
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
A może wybrać opcje "Przeszukaj tylko tytuł wiadomości" główne manuale zmienić nazwe, np Mini Manual jak sprawdzić/odczytać działanie pompowtrysków , pompowtryski, , poprostu odmieniać
Jest to standardowa metoda na to aby w googlach być szybko znalezionym i częsciej, na goglach będziemy wszedzie
, a i w forum wtedy generuje dobrze, i ułatwia użytkownikom 
Jest to standardowa metoda na to aby w googlach być szybko znalezionym i częsciej, na goglach będziemy wszedzie
-
seba244
- Expert
- Auto:: Touran
- Imię:: .......
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Nie odmieniać tylko kończyć znakiem *lock00 pisze:A może wybrać opcje "Przeszukaj tylko tytuł wiadomości" główne manuale zmienić nazwe, np Mini Manual jak sprawdzić/odczytać działanie pompowtrysków , pompowtryski, , poprostu odmieniać
Jest to standardowa metoda na to aby w googlach być szybko znalezionym i częsciej, na goglach będziemy wszedzie, a i w forum wtedy generuje dobrze, i ułatwia użytkownikom
Czyli....pompow*
Oczywiście zaznaczyć tak jak pisałeś Przeszukaj tylko tytuł wiadomości