Dzięki Ewo i wielki szacunek zarazem. Ciężka praca. Pracowałem parę lat jako rehabilitant na oddziale chirurgii naczyniowej ..... było co robić, a koleżankom pielęgniarkom kręgosłupy odpadały od dźwigania pacjentów.
Oj nie próżnuje i nie będzie próżnował ... myślę, że za niedługo będę miał najwięcej z forumowiczów Km .
A tak poważnie to po mieście od 1 stycznia zrobił 8 kilo Km ... ale żadnego zawachania jeździ bez zarzutów ... tylko zastanawiam się czy ma DPF ?? ... bo lekko nie wiem ... mam turika od 3 miesięcy i dopiero go i jego możliwości poznaję
lelo pisze:Ja glownie obserwuje pasek postepu w windowsie albo patrze na jakie strony pracownicy wchodza kiedy powinni pracowac - branza IT Security.
Pozdraiwam
Właśnie wróciłem z delegacji w fabryce VW Wolfsburg (Autostadt), i to co tam widziałem jeszcze bardziej przekonało mnie do jakości samochodów VW. Fabryka mimo wieku (wybudowana przez wujka Adolfa) jest bardzo nowoczesna z dużym potencjałem produkcyjnym. Można tam znaleźć najnowsze technologie stosowane w przemyśle motoryzacyjnym. Obecnie jest jeszcze produkowany Golf 6 w ilości 200 szt na dobę, równolegle jesz produkowany GOLF 7 w ilości 1500 na dobę ale to nie są pełne moce przerobowe. Po zakończeniu produkcji Golfa 6 linie produkcyjne zostaną przeprojektowane na nowego Tourana. To tak w skrócie, więcej nie mogę zdradzić
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.