Koszulki (polówki) klubowe - luźny temat
- aawol
- ____________________
- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
Nie bardzo wiem jak ale może jest ktoś kto by potrafił założyć taki rodzaj arkusza on-line z wyszczególnieniem
1. nick 2. t-shirt 3. polo 4. bluza
pozycja pierwsza odgłos paszczowo nika, pozycja 2-4 zgoda wyrażona liczbowo:
TAK ( liczba większa od 0 wyrażająca ilość sztuk)
NIE - liczba "0"
Jeśli nie bardzo skomplikowałem opis może to by pomogło ustalić zainteresowanie klubowiczów ciuchami a i innych gadżetów też to moze dotyczyć...
1. nick 2. t-shirt 3. polo 4. bluza
pozycja pierwsza odgłos paszczowo nika, pozycja 2-4 zgoda wyrażona liczbowo:
TAK ( liczba większa od 0 wyrażająca ilość sztuk)
NIE - liczba "0"
Jeśli nie bardzo skomplikowałem opis może to by pomogło ustalić zainteresowanie klubowiczów ciuchami a i innych gadżetów też to moze dotyczyć...
- wikson
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
T-shirt to coś na zasadzie vwlepy myślę. takie logo jak z vwlepy z nickiem a pod logo może adres strony www.touranklub.pl i ewentualnie z tyłu, na zasadzie koszulek sportowych nick/nazwisko pod karkiem(duże,małe) jakie kto chce. kolory do ustalenia. nie mam własnej firmy w tym temacie, ale robiłem duża akcję memoriałową ku czci mojego przyjaciela, i zamawiałem w pobliskiej firmie nadruki na koszulki, to nie było tak drogo. ale w sumie t-shirt+nadruk, to by wyszło około 40zł + koszt wysyłki.mogę się tym zająć, aby bym potrzebował projektu. z projektem poszedłbym do wykonawcy i przedstawił koszty. koszulk to najlepiej fruit of the loom
- wikson
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
Gramatura 205 g/m2 (White: 190 g/m2) - zapewnia trwałość produktu przez lata
100% bawełny (Ash: 99% bawełny, 1% poliestru; Heather Grey: 97% bawełny, 3% poliestru) - miękki, elastyczny i przyjemny w dotyku materiał
Wzmocniony ściągacz wokół wykroju szyi
Podwójne szwy wokół szyi, przy rękawkach i u dołu koszulki to kolejna zaleta tego produktu. Kup, a sam się przekonasz ile koszulki tej firmy potrafią wytrzymać
Koszulki nie mają szwów po bokach, a to oznacza, że poczujesz się bezpiecznie ponieważ nic się nie rozerwie
Kolory są żywe i trwałe
Koszulki nie deformują i nie odbarwiają się w praniu co znaczy, że pojęcie „wyblakły” wyleci z Twojej szafy
Koszulki poprzez odpowiedni krój bardzo dobrze się nosi, a materiał z którego są wykonane jest przyjemny w dotyku
Legendarna jakość firmy Fruit of the Loom gwarantuje satysfakcje na lata!
Najwyższa jakość uzyskana dzięki procesowi kontroli jakości trwającemu od powstania bawełny do uzyskania finalnego produktu
Link do koszulek na alle: http://allegro.pl/t-shirt-fruit-of-the- ... 63546.html
100% bawełny (Ash: 99% bawełny, 1% poliestru; Heather Grey: 97% bawełny, 3% poliestru) - miękki, elastyczny i przyjemny w dotyku materiał
Wzmocniony ściągacz wokół wykroju szyi
Podwójne szwy wokół szyi, przy rękawkach i u dołu koszulki to kolejna zaleta tego produktu. Kup, a sam się przekonasz ile koszulki tej firmy potrafią wytrzymać
Koszulki nie mają szwów po bokach, a to oznacza, że poczujesz się bezpiecznie ponieważ nic się nie rozerwie
Kolory są żywe i trwałe
Koszulki nie deformują i nie odbarwiają się w praniu co znaczy, że pojęcie „wyblakły” wyleci z Twojej szafy
Koszulki poprzez odpowiedni krój bardzo dobrze się nosi, a materiał z którego są wykonane jest przyjemny w dotyku
Legendarna jakość firmy Fruit of the Loom gwarantuje satysfakcje na lata!
Najwyższa jakość uzyskana dzięki procesowi kontroli jakości trwającemu od powstania bawełny do uzyskania finalnego produktu
Link do koszulek na alle: http://allegro.pl/t-shirt-fruit-of-the- ... 63546.html