RDZA na tylnej klapie
- szyderca
- Początkujący
- Auto:: TOURAN 1.9 - 2004 rok
- Imię:: Kuba
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
RDZA na tylnej klapie
https://picasaweb.google.com/1152638334 ... 7802846946
coś takiego i wokół podświetlenia rejestracji. Pojawiło się. Poszukuje pomysłu jak dobrze to zabezpieczyć było już raz lakierowana. Myślę o zakupie nowej klapy. Będe wdzięczny za sugestie co z tym fantem zrobic
coś takiego i wokół podświetlenia rejestracji. Pojawiło się. Poszukuje pomysłu jak dobrze to zabezpieczyć było już raz lakierowana. Myślę o zakupie nowej klapy. Będe wdzięczny za sugestie co z tym fantem zrobic
...:::SzYdErCa:::...
- naruot
- Przeglądacz
- Auto:: Touran 1.9tdi Bxe 2009
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
cosik adres nie bangla , ale to znana przypadłość - http://www.touranklub.pl/forum/viewtopi ... 8c2f722b5eszyderca pisze:https://picasaweb.google.com/1152638334 ... 7802846946
Jeśli większość jest o czymś przekonana, to wcale nie znaczy, iż ma rację.
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
Szyderco i dsildsil pisze:mam dokładnie to samo... niestety to taki urok tych aut, w t5 mam odpryski i rdze przy klamkach.
mozesz zrobic zaprawke lub klapa do lakierowania. wszystkie inne sposoby nic nie dadza a efekt bedzie sredni wizualnie.
Pogadajcie z kolegą Mutim - on u nas jest expertem od lakieru. Jak nie wierzycie to obejrzyjcie jego Touranka:
Muti Touran
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
- Przemek_85
- Użytkownik
- Auto:: Touran
- Imię::
Ciapek
Ja też wiem że to takie oczywiste, a jednak ... zdjęcia zacząłem robić dopiero jak przednia szyba do wymiany przyszła... ale to i tak dostałem zaświadczenie, że szyba została wymieniona nie wskutek kolizji drogowej... dobrze że jeszcze mam klapę to zrobię zdjęcie.
Mi też zaczynają pojawiać się bąble z przodu nad szybą ale to od odprysków, które porobiły kamyki...
Ja też wiem że to takie oczywiste, a jednak ... zdjęcia zacząłem robić dopiero jak przednia szyba do wymiany przyszła... ale to i tak dostałem zaświadczenie, że szyba została wymieniona nie wskutek kolizji drogowej... dobrze że jeszcze mam klapę to zrobię zdjęcie.
Mi też zaczynają pojawiać się bąble z przodu nad szybą ale to od odprysków, które porobiły kamyki...

Sprzedam Nakładki na pedał gazu GTI
Info na PW
Nie mam już Tourana
Info na PW
Nie mam już Tourana

- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Dokładnie, ja tak robię. Każdą zmianę tak dokumentuję.Ciapek pisze:róbcie chłopaki foty przed malowaniem czegokolwiek! Pamiętajcie, że przy sprzedazy auta jak ktoś zacznie miernikiem lakieru jeździć po aucie to tłumaczenie mu nie wystarczy dlaczego to było malowane, a tak foteczka przed i po w tym samym czasie wszystko rozjaśni
-
- Specjalista
- Auto:: 1.6 TDI 2016r
- Imię:: Ludwik
- Podziękował: 12 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
Na przetłoczeniu blach będzie o wiele węższa i jeżeli od środka nie zabezpieczymy jej to będzie taki efekt.r00x pisze:U mnie też się pojawiły pierwsze oznaki tylko nie przy oświetleniu tablicy a pod rantem. Co ciekawe sam tego nie widziałem. Dopiero kolega Niko02 mnie uświadomił i pokazał że zaczyna mnie brać.
Słaba ta konserwacja od wewnątrz w Tourku. Producent chyba coś przeoczył...

luigi sq16 - ZWzPD