strona www

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
ŁukaszTouran
Zaawansowany
Auto:: TouranCross 2.0 CR CJFA
Imię:: Łukasz
Podziękował: 136 razy
Otrzymał podziękowań: 14 razy

strona www

Post autor: ŁukaszTouran »

Chciałbym założyć stone internetową firmy i właśnie mam takie pytanie czy koledzy/koleżanki wiedzą o jakiś stronach gdzie można zrobić taką stronę samemu?
Ja spróbowałem na portalu mamfirme.pl, moze ktoś ma jakieś opinie na temat tej strony?
Chciałbym żeby strona była cały czas w sieci, a nie jak że minie okres próbny i strona znika. Wiadomo abonament trzeba zapłacić to normalne.
Proszę o propozycje.
Dziękuje
Awatar użytkownika
cheles
Władca postów
Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
Imię:: Leszek
Podziękował: 33 razy
Otrzymał podziękowań: 129 razy

Re: strona www

Post autor: cheles »

ŁukaszTouran pisze:Chciałbym założyć stone internetową firmy i właśnie mam takie pytanie czy koledzy/koleżanki wiedzą o jakiś stronach gdzie można zrobić taką stronę samemu?
Ja spróbowałem na portalu mamfirme.pl, moze ktoś ma jakieś opinie na temat tej strony?
Chciałbym żeby strona była cały czas w sieci, a nie jak że minie okres próbny i strona znika. Wiadomo abonament trzeba zapłacić to normalne.
Proszę o propozycje.
Dziękuje
Sprawdź ich ofertę http://www.1and1.pl/
"baci" znaczy pozdrawiam.
Obrazek
VW Touran by chelesline
Awatar użytkownika
LYJO
Władca postów
Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
Imię:: Olek
Podziękował: 34 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Post autor: LYJO »

nazwa.pl ma teraz ofertę

jak wykupisz domenę u nich dostaniesz dostęp do kreatora, gdzie można stronkę sobie zrobić
oczywiście strona z kreatora to nie to co zrobiona od podstaw, ale jeśli miła by wystarczyć to nie ma problemu.

jeśli chciałbyś robioną a nie z szablonu możesz się skontaktować tutaj:

http://www.twmedia.pl/

Pisz do Sebastiana i powołaj się na mnie. Zajmują się tym.
Obrazek
mobileparts
Auto:: Touran
Imię::

Post autor: mobileparts »

Polecam: NetStrefa.pl - zakup serwera i domeny (czyli Twojego własnego adresu wwwl) - nie jest może tanio ale za to jakościowo nie ma problemów. Do tego na serwer kopiujesz oprogramowanie darmowe ze strony: opensolution.org - o nazwie QUICK.CMS i po wprowadzeniu swojego tekstu i zdjęć masz Swoją stronę firmową. Na tej stronie znajdziesz również różne szaty graficzne i układy strony - wybierasz jaką chcesz. :)
ODPOWIEDZ