balikgdansk, jezdziłem nową R1 i jedynke cieło przy 165,a dwójke przy 203,a starszych ER Łanów nie pamietam jak to z nimi było Pracowało się w salonie yamahy
Muti pisze:balikgdansk, jezdziłem nową R1 i jedynke cieło przy 165,a dwójke przy 203,a starszych ER Łanów nie pamietam jak to z nimi było Pracowało się w salonie yamahy
balikgdansk, byłem obeznany 3lata temu w zakresie sprzedaży i serwisu,a teraz to studia i nawet na motor nie ma czasu,choć czasami fazerem 600 kuzyna jezdze,ale to nie jedzie jak powinno fakt faktem układy i znajomości zostały i zawsze jak coś jest do testów to się jeżdzi
LYJO pisze:ja dziś sprawdziłem, tzn chciałem sprawdzić
nie sprawdziłem bo przy 90 km/h auto nie chce dalej jechac
czasami na 5 bieg sie przełaczy przy 2500/3000 obr/min ale nic wiecej
wiec załamka
Co przepływka padła, czy kierownice zatarte?
Bravo I 132@360
Superb 165@370
Touran 151@340 seria
Passat 175@370
O2 105@250 seria
Troche aut już zjeździłem ale touran ma najgorszą skrzynię czy też odnosicie wrażenie że jest bardzo krótka i niby ma 6 biegów kosztem chyba skrócenia pięcio biegowej skrzyni
Na marginesie brat ma pssata b5 fl i tam też skrzynię 6 biegową gdzie zapina 6 bieg i mia 2.5 tys/min przy prędkości 150 to to ja rozumiem . Cyba że tylko u mnie ta skrzynia to porażka
Powiem ci że przejazdzka brat paskiem z 6 biegową skrzynią mnie zmotywowała do kupna tourana bo skoro paskiem tak fajnie sie lata z 6 to i w tpouranie musi byc git a tu niestety zawód