seria DS cytrynowa to jakby inna epoka wśród samochodów... picasso to nie dla mnie ogólnie jakoś nie mogę się odnaleść w samochodach citroena licznik na środku, jakieś dodatkowe słupki - nie to nie dla mnie ! . Obiektywnie zaś przyznaję C4 w nowej odsłonie ładne jest, DS3 i DS4 zaś są przepiękne!!!
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
Co jak co ale liczniki maja je* ) Był u mnie facet w wakacje i licznik rewelacja trochę za bardzo na środku ale touranik tez mógłby taki mieć No i możliwość dopasowania sobie na przycisku na kierownicy dowolnej funkcji też fajny bajer
kowet, bez przesady takie przeciętne auto według mnie nie dorównuje Touranowi.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki, my jesteśmy trochę nieobiektywni, bo Touran to dla nas wzorzec, który powinien znaleźć się w Sevres i do którego porównujemy resztę - ja tylko wiem, że Kia idzie mocno do przodu - moja siostra w DE ma dwie Kie i jest bardzo zadowolona - dobra relacja cena-jakość-wyposażenie.
co do ceny się zgodzę, lecz materiały i silniki jeszcze pozostawiają wiele do życzenia, wiadomo aby kupić dobrej jakości auto trzeba tez zapłacić.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
co ci z gwarancji 7 lat, jak słyszałem że nie obejmuje całości ta gwarancji czyli silnika i karoserii, tylko poszczególnych części.
miałem już trochę aut, Francuzy, Niemcy, Koreańczyki, i tylko VW AUDI mnie urzekły swoją przestrzenią, komfortem, i jak na razie odpukać niezawodnością. I tego się trzymam
A mój znajomy co ma kosmiczne ilości kasy kilka lat temu powiedział, że w kwestii komfortu to only Mercedes. Jednak aktualnie jakość Mesi już nie jest taka wysoka. Osobiście uważam, że najlepszy samochód to służbowy samochód.
Pozdrawiam