NC+ nowa platforma do d
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
He he
Zmiany w NC+ jeszcze w tym tygodniu. Będzie nowa oferta?
http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,1 ... #BoxBizTxt
Co do umów z operatorami GSM oczywiście, że tak. Jeżeli chcesz zmienić operatora to wypowiedzenie z końcem okresu obowiązywania umowy lub przed końcem zacząć sprawdzać ofertę co mają by wybrać coś ciekawego i nie czekać aż zadzwonią z ofertą. Mnie cały czas chcą namówić na inny pakiet ale, że chce mieć usługę blackberry po apn to wychodziłoby mi drożej.
Zmiany w NC+ jeszcze w tym tygodniu. Będzie nowa oferta?
http://pieniadze.gazeta.pl/Kupujemy/1,1 ... #BoxBizTxt
Co do umów z operatorami GSM oczywiście, że tak. Jeżeli chcesz zmienić operatora to wypowiedzenie z końcem okresu obowiązywania umowy lub przed końcem zacząć sprawdzać ofertę co mają by wybrać coś ciekawego i nie czekać aż zadzwonią z ofertą. Mnie cały czas chcą namówić na inny pakiet ale, że chce mieć usługę blackberry po apn to wychodziłoby mi drożej.
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Miałem N za 69zł, wszystkie pakiety + HBO + nPremium.
Listownie propozycja przejścia na pakiet Silver+ za 79zł, oferta bez sensu jak dla mnie.
Telefonicznie zaproponowali mi:
pakiet Silver+ za 69zł
pakiet Gold+ za 79zł
pakiet Platinum+ za 99zł
wszystkie z umową na 18 miesięcy i 99zł lub 149zł za wymianę dekodera, który mi szwankuje.
Dzisiaj wypowiedziałem umowę w punkcie nc+, który na szczęście znajduje się w moim mieście. Nie robili żadnych problemów, a facet powiedział, że stracili już bardzo wielu klientów.
Listownie propozycja przejścia na pakiet Silver+ za 79zł, oferta bez sensu jak dla mnie.
Telefonicznie zaproponowali mi:
pakiet Silver+ za 69zł
pakiet Gold+ za 79zł
pakiet Platinum+ za 99zł
wszystkie z umową na 18 miesięcy i 99zł lub 149zł za wymianę dekodera, który mi szwankuje.
Dzisiaj wypowiedziałem umowę w punkcie nc+, który na szczęście znajduje się w moim mieście. Nie robili żadnych problemów, a facet powiedział, że stracili już bardzo wielu klientów.
- Groul
- Przeglądacz
- Auto:: Touran
- Imię::
tomasino74,
To co Ty miałeś za promocję w N, że miałeś wszystkie pakiety wraz z HBO za 69zł?
Ja też mam za 69 i to nie było wszystko a już nie mówię o HBO.
Ja jestem jak na razie na etapie dogadywania z NC+. Oferta jaką mi proponują zaczyna mi się podobać
a są jeszcze skłonni do negocjacji
dla zwiększenia ich chęci dziś złożyłem drugie wypowiedzenie z cyfry +
niech nie myślą, że blefuje 
To co Ty miałeś za promocję w N, że miałeś wszystkie pakiety wraz z HBO za 69zł?
Ja też mam za 69 i to nie było wszystko a już nie mówię o HBO.
Ja jestem jak na razie na etapie dogadywania z NC+. Oferta jaką mi proponują zaczyna mi się podobać
- GioW
- Expert
- Auto:: 2.0 TDI BKD HL '04
- Imię:: Janek
- Podziękował: 27 razy
- Otrzymał podziękowań: 91 razy
Nie prawda.QQRYDZA pisze:Tak.
Do 18 kwietnia muszą złożyć wypowiedzenia abonenci "nki" bo w tym tygodniu przestały nadawać nPremiumy. Zgodnie z umową abonent, który nie akceptuje czegoś takiego (bo może mieć to w d... i płacić dalej tyle ile ma na umowie ale nie mieć już nPremium) może zrezygnować z umowy bez kary umownej. Ewentualnie przejść do nc+ na warunkach jakie mu zaproponowano.
O abonentach c+ jeszcze nic nie wiadomo. Podobno będą mieli taki czas do któregoś maja, jednak powinni zostać poinformowani o tym listownie (jednak nie jest to list polecony a zwyklak). Ci co się śpieszy albo się boją mogą już teraz dzwonić do nc+ i tam załatwiać "transfer"
- tomasino74
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 2.0 BMM 2007
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
"data 19 kwietnia nie dotyczy klientów Cyfry, abonenci tej platformy mają czas na wypowiedzenie z powodu zmian programowych do 30 kwietnia"GioW pisze:Powiedzcie mi, czy jak umowa z cyfrą kończy mi się w czerwcu, to też muszę złożyć wypowiedzenie do 18 kwietnia?
Cytat pochodzi ze strony http://www.antyncplus.pl/ . Polecam lekturę tego forum, jest tam wszystko opisane kto, co i kiedy.
Umowę podpisywałem w grudniu 2010r., wtedy była promocja "Wielka świąteczna rewolucja", a w grudniu 2011r. skorzystałem z promocji "Hollywood dla Abonentów".Groul pisze:To co Ty miałeś za promocję w N, że miałeś wszystkie pakiety wraz z HBO za 69zł