radzik128 pisze:21 900 jeszcze jest w niedziele jade 550 km czy się bedzie opłacać ??? się okaże
[ Dodano: Pią Kwi 12, 2013 16:58 ]
kolego a jak twoje BKD bo on ma to samo
A dziękuje dobrze oprócz wymiany oleju filtrów no i ostatnio rozrzadu wszystko chodzi i mogę powiedzieć ze polecam ten motor tym bardziej ze jest bez DPF a u mnie to podstawa ponieważ wiecej poruszam sie po mieście niż w trasie.
A i cena jak na to wyposażenie moim zdaniem dobra no i kolor wdzięczny .
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
no i się przejechałem
książka serwisowa niezgadza się z historią VIN którą miałem,tylne opony do wyrzucenia,uszkodzone lewe szkło lusterka, brak klaksonu,wyłacznik szyby pasażera zepsuty,klima nie załacza, brak OLEJU W SILNIKU, kopci z korka wlewu oleju i bagnetu, wyglada na to że był przód uszkodzony,pełno delikatnych uszkodzeń na lakierze
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.