Koszulki (polówki) klubowe - luźny temat
-
- Zaawansowany
- Auto:: TouranCross 2.0 CR CJFA
- Imię:: Łukasz
- Podziękował: 136 razy
- Otrzymał podziękowań: 14 razy
- Eljot
- Władca postów
- Auto:: 1T1 BLS 1,9 2006
- Imię:: Lesław
- Podziękował: 780 razy
- Otrzymał podziękowań: 344 razy
- Kontakt:
A skromność, to Twoje 2 imię...LYJO pisze:Grafikiem nie jestem więc proszę o wyrozumiałość
W życiu bym (i po życiu- no chyba, że w innym życiu) nie zrobił lepszej prezentacji!
Prosisz o uwagi i propozycje...
Każdy nadruk to pewnie będą koszta ze znaczkiem popłynąłbym na kołnierzyki i zrezygnował z napisu na rękawie.
Może mi się oczywiście odwidzieć i zmienię zdanie pod naporem większości, ale na tą chwilę i to co widzę, to wszystko.
Dobra robota LYJO!
- LYJO
- Władca postów
- Auto:: 2.0 TDI/BKD/DSG/2004
- Imię:: Olek
- Podziękował: 34 razy
- Otrzymał podziękowań: 17 razy
Eljot, znaczka nie ma szans zrobić na kołnierzyku bo będę bardzo malutkie literki i nie da się tego obrobić, chyba, że byłby to znaczek VW to wtedy myślę że dało by radę.
Dla zobrazowania, bo może nie wszyscy widzieli jak wyglądały koszulki gdy robiliśmy je dla w202.pl

Myślę, że udało bu się z tymi nadrukami co są na projekcie + znaczek VW na kołnierzyku i z tyłu zmieścić w 50 pln.
Oczywiście to jest tylko przykład koszulki (VW) i cena do tej ilości nadruków myślę, że będzie wystarczająca a jak sobie to już poustawiamy i co tam wymyślimy to już nasz problem
Dodam, że nadruki byłyby wykonane z flexu. Jest to bardzo cieniutka folia wgrzewana w materiał. Nie, żadne sito, które podczas prania się rozpada i blednie.
Dla zobrazowania, bo może nie wszyscy widzieli jak wyglądały koszulki gdy robiliśmy je dla w202.pl

Myślę, że udało bu się z tymi nadrukami co są na projekcie + znaczek VW na kołnierzyku i z tyłu zmieścić w 50 pln.
Oczywiście to jest tylko przykład koszulki (VW) i cena do tej ilości nadruków myślę, że będzie wystarczająca a jak sobie to już poustawiamy i co tam wymyślimy to już nasz problem

Dodam, że nadruki byłyby wykonane z flexu. Jest to bardzo cieniutka folia wgrzewana w materiał. Nie, żadne sito, które podczas prania się rozpada i blednie.