Touran 2.0 TDI 140KM
- viscum
- Użytkownik
- Auto:: 1.5 evo 7 os. 2020
- Imię:: Wojtek
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Witam wszystkich serdecznie,
Również ja się podepnę pod wątek.
Szukam 2.0 TDI 140 lub 170 KM, budżet około 40, najchętniej wschód Polski.
znacie może to autko:
http://tablica.pl/oferta/okazja-vw-tour ... 4812e;r:;s:
pozdrawiam,
Wojtek
Również ja się podepnę pod wątek.
Szukam 2.0 TDI 140 lub 170 KM, budżet około 40, najchętniej wschód Polski.
znacie może to autko:
http://tablica.pl/oferta/okazja-vw-tour ... 4812e;r:;s:
pozdrawiam,
Wojtek
- Maciej_F
- Expert
- Auto:: Alhambra 7N
- Imię:: Maciej
- Podziękował: 49 razy
- Otrzymał podziękowań: 68 razy
No nie znamy .viscum pisze: znacie może to autko:
Ale mam sentyment do samochodów od pierwszego właściciela i kupionego w Polsce . Staram się tak właśnie kupować auta . Przeważnie odpadają ci krętactwa handlarzy i pewna historia prawna ( łatwiej to sprawdzić ) autka .
Przebieg ??? moim zdaniem realny . Tylko jak kupiony na firme (''mogę wystawić fakturę VAT '') to musiał służyć w rodzinie a nie jeżdził po Polsce jako przedstawiciel handlowy .
- DLUGI-74
- Expert
- Auto:: VW Touran Cross
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
Właśnie przebieg ...ta kiera troszkę się świeci jak na 133tkm chyba że ta fota ...jest nie halo ?!Maciej_F pisze:No nie znamy .viscum pisze: znacie może to autko:
Ale mam sentyment do samochodów od pierwszego właściciela i kupionego w Polsce . Staram się tak właśnie kupować auta . Przeważnie odpadają ci krętactwa handlarzy i pewna historia prawna ( łatwiej to sprawdzić ) autka .
Przebieg ??? moim zdaniem realny . Tylko jak kupiony na firme (''mogę wystawić fakturę VAT '') to musiał służyć w rodzinie a nie jeżdził po Polsce jako przedstawiciel handlowy .
-
morfeusz33
- Specjalista
- Auto:: Touran Higline 2.0 BKD
- Imię:: Krzysiek
- Podziękował: 6 razy
- Otrzymał podziękowań: 66 razy
- KriSSo
- Specjalista
- Auto:: Golf MK7.5 variant
- Imię:: Kris
- Podziękował: 26 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
- Kontakt:
Koledzy, to już się zmienia. Mówicie o samochodach kupionych parę lat temu. Te, które są zamawiane obecnie wcale dużo nie odbiegają. Jak ktoś poczeka ze dwa, trzy latka to zobaczy w ofertach całkiem dobrze wyposażone tourany krajowe, przekonacie się. Ot, chociażby ja będę sprzedawał być może swojego, a czy on taki potworny golas, choć krajowy? Sprawa dyskusyjna.seba244 pisze:A ja sie z tym zgadzam, w większości tak jest.......
- viscum
- Użytkownik
- Auto:: 1.5 evo 7 os. 2020
- Imię:: Wojtek
- Podziękował: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Byłem, widziałem - stoi w komisie, cena jak w ogłoszeniu - 35000,DLUGI-74 pisze:Właśnie przebieg ...ta kiera troszkę się świeci jak na 133tkm chyba że ta fota ...jest nie halo ?!Maciej_F pisze:No nie znamy .viscum pisze: znacie może to autko:
Obecny przebieg 113 tys, Wersja Q-Line.
W komisnie nie ma ksiązki serwisowej.
Na drzwiach wlepka z sierpnia 2010 i przebieg 59 tys,
Wg zawieszki - ostatni przegląd 8 lipca 2011 przy przebiegu 99 tys
Rozrzad podobno wymieniony w czerwcu 2012 (przy przebiegu 111 tys)- opis na błotniku pod maską (czy tak się robi???), dlaczego rozrzad byl w innym czasie niz przeglad ? Czy to mozliwe, ze przez 2 lata ktos zrobil 14 tys (nie stawiam znaku zapytania)
Samochod na zewnatrz OK - lekko zarysowany blotnik, delikatne odpryski lakieru. ale wewnątrz bardzo zniszczony - kierownica wyglada na 300 tys, w fotelach dziura od papierosow, i zapach, jakby ktos chwile temu zgasil tam ognisko z tytoniu.
VIN spisałem - gdyby ktos potrzebował.
Ja się nie zdecydowałem...
...ale Zamość piękne miasto i wycieczka się udała.
PS - jako ciekawosktka - autko stoi na oponach z I kwartału 2007 (zimowki w bagazniku)