Witam
Nie znalazłem takiego tematu a chyba by się przydał. Mianowicie jest temat ostrzegający o nieuczciwych sprzedawcach, komisach, a przydał by się temat przeciwny -> polecany komis, sprzedawca. Może któryś z użytkowników forum się tym zajmuje i chciałby uczciwie coś zarobić i się rozreklamować na forum. Poszukuję auta 7 os. i mam na oku 2 modele Zafira I po lifcie 1,8Pb oraz Touran 1,9D i na razie Zafira wygrywa dzięki takiemu działowi gdzie mam już pewnego dostawcę czekam tylko na model marzeń, natomiast Tourany w sieci do tej pory budzą mój niepokój i niepewność przy przeglądaniu ofert i opisów jakie to cudowne atu jest do sprzedaży. Na forum Zafiry jest taki dział gdzie jest na razie 2 polecanych sprawdzonych użytkowników-sprzedawców od których w ciemno można brać auta o ile spodoba nam się konfiguracja oraz cena jest dla nas do zaakceptowania. Rozwiązuje to problem wpadnięcia na minę typu cofanie liczników oraz "składaki z przystanków". Podejrzewam że jest duże grono osób które zapłacą parę PLN więcej za pewność pochodzenia i konfiguracji auta.
Więc polecam założenie takiego wątku z podziałem np. na województwa.
Sprowadzanie VW Touran ew. komis
-
anko1973
- Zaawansowany
- Auto:: 2,0 TDI BKD, DSG, 2005
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
u nas jest temat o tym importerze:
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1396
jakie opinię nie wiem bo mnie to już nie intersuje; kupiłem prawie 3 lata temu bezpośrednio w Niemczech u dilera i nie narzekam; u niektórych dilerów pracuja Polacy i po polsku możesz spokojnie pogadać ale to raczej przypadek niż reguła (Sttutgart); psuje się to co ma się psuć w 8-letnim Turanie (turbo, klapa gasząca, tempomat); auto z oryginalnym przebiegiem z serwisem; fakt że kilka tysi drożej wyszło ale to co było u nas "norlmalnie" po komisach to strach kupować
http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=1396
jakie opinię nie wiem bo mnie to już nie intersuje; kupiłem prawie 3 lata temu bezpośrednio w Niemczech u dilera i nie narzekam; u niektórych dilerów pracuja Polacy i po polsku możesz spokojnie pogadać ale to raczej przypadek niż reguła (Sttutgart); psuje się to co ma się psuć w 8-letnim Turanie (turbo, klapa gasząca, tempomat); auto z oryginalnym przebiegiem z serwisem; fakt że kilka tysi drożej wyszło ale to co było u nas "norlmalnie" po komisach to strach kupować