cheles żebym ja rozumiał co Ty do mnie mówisz. W komputerze to ja tylko forum obczajam. Tak na serio to się nie znam dlatego się pytam czy ktoś dał by rade to zrobic. Najchętniej wziął bym laptopa na spocik i powierzył to komuś kto się zna.
To juz lepiej popros zeby ktos wzial lapka z kablem :-) bedzie szybciej. Zabierz lapka do sprawdzenia a niech ktoś jeszcze weźmie. Ja swój kabelek postaram się do tego czasu sprawdzić czy działa.
hmm ja będę teraz w Rembertowie (AON) do 21.06 to może uda mi się zostać to dołączę do Waszego spota
btw może mi ktoś na PW zapoda jak przebrnąć przez centrum od strony Katowic do Rembertowa (teraz po tych ulewach i zalaniach, no i korkach to nie wiem czy gdzieś nie utknę...
Można kombinować siekierkami, ale szybciej wiele nie będzie. No i kwestia w jaki dzień będziesz i o której... w piątek po 16 lepiej nie wyjeżdżać z Warszawy
cheles pisze:To juz lepiej popros zeby ktos wzial lapka z kablem :-) bedzie szybciej. Zabierz lapka do sprawdzenia a niech ktoś jeszcze weźmie. Ja swój kabelek postaram się do tego czasu sprawdzić czy działa.
Ja się na 95% wybieram. Będe miał kabelek i laptopa.
Witajcie po przerwie, jestem właśnie na rekonwalescencji po małym zabiegu chirurgicznym i mam nadzieję, że stawię się na spot. Miejsce wkońcu ustalone, bo tak chyba nie do końca mam wrażenie.
Termin dogadaliśmy ale miejsca jeszcze nie. Więc może po staremu Park Handlowy Targówek - Malborska i tam na parkingu obok Smyk Megastore się spotkamy.
Witam
Dużo spraw się zwaliło na głowę i nie miałem możliwości częściej udzielać się na forum.
Niemniej pojawiła się pewna szansa pokazania się na zlocie, co prawda w sobotę wiozę rodzinę do Kołobrzegu i wracam w niedziele 23/06 rano , o której planujecie się spotkać? bo muszę dostosować godzinę wyjazdu ...
pozdr
tj
Jeśli większość jest o czymś przekonana, to wcale nie znaczy, iż ma rację.
no to spokojnie powinienem zdążyć , może nawet jakaś myjkę ogarnę żeby przywrócić samochód do wglądu bo w weekend mam do zrobienia 1200km w pętli W-Wa => Siedlce => Kołobrzeg => W-wa
Jeśli większość jest o czymś przekonana, to wcale nie znaczy, iż ma rację.