najwygodniejsze siedzenia - które
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran R-Line, DSG, BMM
- Imię:: Radek
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
najwygodniejsze siedzenia - które
Witam,
chciałem Was spytać - które modele siedzeń w touranach w/g Was są najwygodniejsze?
chciałem Was spytać - które modele siedzeń w touranach w/g Was są najwygodniejsze?
- admin
- Władca postów
- Auto:: Touran
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Po lifty:
concept - płaskie, nie kubełkowe, ale wygodne, brak regulacji lędźwia, ale można się przyzwyczaić
high - fajna tapicerka, ale trochę za wysokie ranty, przy jeździe miejskiej siedzenie się wygniata
trend - tapicerka fajna, ranty niższe, do miasta trochę lepsze
cross - kształt chyba od trenda, tylko tapicerka inna
united - super tapicerka, fajny wygląd
freestyle - kształt podobny do trenda, ale tapicerka fajniejsza
skóra - najlepsze co może być, ranty są, ale mięciutka skóra pod dupką to jest to
Ogólnie wg mnie fotele wygodne są we wszystkich wersjach, kwestia odpowiedniego ustawienia pod siebie.
Innymi nie jeździłem, ale wyobrażam sobie co się dzieje na skaju taksówkarskim
concept - płaskie, nie kubełkowe, ale wygodne, brak regulacji lędźwia, ale można się przyzwyczaić
high - fajna tapicerka, ale trochę za wysokie ranty, przy jeździe miejskiej siedzenie się wygniata
trend - tapicerka fajna, ranty niższe, do miasta trochę lepsze
cross - kształt chyba od trenda, tylko tapicerka inna
united - super tapicerka, fajny wygląd

freestyle - kształt podobny do trenda, ale tapicerka fajniejsza

skóra - najlepsze co może być, ranty są, ale mięciutka skóra pod dupką to jest to

Ogólnie wg mnie fotele wygodne są we wszystkich wersjach, kwestia odpowiedniego ustawienia pod siebie.
Innymi nie jeździłem, ale wyobrażam sobie co się dzieje na skaju taksówkarskim

- QQRYDZA
- Expert
- Auto:: 1,9tdi
- Imię:: dar
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
To sie kuwa pasy zapina i wtedy sie dupa nie motaseba244 pisze:Nie jest za ślisko?jeżu pisze:konkretna odpowiedź i przedewszystkim nie ma problemu z "brudzeniem"admin pisze:skóra - najlepsze co może być, ranty są, ale mięciutka skóra pod dupką to jest to
Kiedyś w Mercedesie jechałem i jak kolega zahamował, to ślizgałem sie po skórze jak łyżwa po lodzie.

- Johny7205
- ____________________
- Auto:: 1T2T21 1.9TDI Trendline+
- Imię:: Janek
- Podziękował: 69 razy
- Otrzymał podziękowań: 59 razy
Ja w moim Trendziaku mam właśnie takie z wysokim rantem, materiałowe. Bardzo wygodne , z dobrą regulacją. Trzeba się tylko przyzwyczaić do tych wysokich rantów przy wysiadaniu bo na początku miałem wrażenie, że siedzenie nie chce mnie wypuścić z samochodu
.
Trenowałem skórę w paru samochodach i ja akurat nie jestem zwolennikiem tego typu siedzeń. Chyba, że są wentylowane (klima) i ogrzewane. Bez tych dodatków na mrozie można sobie dupę odmrozić zanim się samochód nie nagrzeje a w upał można się dobrze przykleić, nabiał się gotuje.....

Trenowałem skórę w paru samochodach i ja akurat nie jestem zwolennikiem tego typu siedzeń. Chyba, że są wentylowane (klima) i ogrzewane. Bez tych dodatków na mrozie można sobie dupę odmrozić zanim się samochód nie nagrzeje a w upał można się dobrze przykleić, nabiał się gotuje.....

- Johny7205
- ____________________
- Auto:: 1T2T21 1.9TDI Trendline+
- Imię:: Janek
- Podziękował: 69 razy
- Otrzymał podziękowań: 59 razy
No, no ....z chęcią zobaczę.
Ja pisałem tylko o swoich doświadczeniach. Spędzam od kilku ładnych lat dużo czasu w samochodach ...średnio 60- 80 tysi km w roku. Więc moje doświadczenia z fotelami w samochodach są dość swoiste , pewnie trochę inne niż podczas kilkunasto- lub kilkudziesięciu kilometrowych przejażdźkach
Ja pisałem tylko o swoich doświadczeniach. Spędzam od kilku ładnych lat dużo czasu w samochodach ...średnio 60- 80 tysi km w roku. Więc moje doświadczenia z fotelami w samochodach są dość swoiste , pewnie trochę inne niż podczas kilkunasto- lub kilkudziesięciu kilometrowych przejażdźkach