Eljot, no właśnie widziałem taki temat gdzieś, ale podoba mi się że ten jest tak na wierzchu
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Zgadza się,ale jeśli chodzi o przypadki typu "widziano z wlepą i wiemy kto"jest ich znikoma ilość.
codziennie widuję Tourany na ulicach,myślałem że zgłaszamy tu auta z wlepami i szukamy ich właścicieli na forum.od dzisiaj będę częściej zaglądał do HP.
Mi się wyświetlają tematy nowe (nie przeczytane) i nie jest ważne dla mnie czy są w dziale "X" czy "Y".
Vlepy są właśnie po to i ten temat aby rozpoznać naszego Forowicza.
BEZ VLEPY dla mnie nie jest Forowiczem...
Sorki. Nie przyznaję się do Grupy, nie utożsamiam z nią- nie mam Vlepy!!!
Takie tam moje zdanie jest i finał!
Eljot pisze:Mi się wyświetlają tematy nowe (nie przeczytane) i nie jest ważne dla mnie czy są w dziale "X" czy "Y".
Vlepy są właśnie po to i ten temat aby rozpoznać naszego Forowicza.
BEZ VLEPY dla mnie nie jest Forowiczem...
Sorki. Nie przyznaję się do Grupy, nie utożsamiam z nią- nie mam Vlepy!!!
Takie tam moje zdanie jest i finał!
Ja na przykład nie mam wlepy ale za to mam ramki klubowe. To utożsamiam sie czy nie?
marcelid,
U mnie jak kawałek K mi został na naklejce przykleiłem i po paru razach mycia karcherem nie zeszło, czyli wychodzi na to, że są ok.
Co do vlepy i ramek fajnie jest spotkać kolegę forumowicza na trasie, ale fakt faktem mogli by nowi koledzy szczególnie z Wawy ruszyć tyłki i oznakować autka.
Kto z szanownych forumowiczów jechał dzis ( 6.05.2013 ) trasa Rzeszów - Kolbuszowa .. dojzałem tylko RST jak sie nie myle i logo klubu .... około godziny 16 ... stałem zaraz za drugim rondem od rzeszowa przy autostradzie i kombinowałem ze smartem znajomej ??
Najnowsze POI do RNS - 21.10.2013 Mój chomik - redart_vw
Ja dzisiaj spotkalem kolege Mirka. Pojechalem do Lidla patrze stoi Tourank a w srodku ktos gada przez kom, to mysle biore wizytowke klubowa i pogadamy. Okazalo sie ze to Mirek :-) Nawet mial do mnie kom, gadalismy przez PW a teraz sie sootkalismy. Karniaka nie dostal bo obiecal ze vlepe zamowi i przyklei.
A kogo złapała drogówka w "Uwaga Pirat" chyba 6 sezon odcinek ósmy albo vice versa? Lokalizacja Bolesławiec lub okolice, przedliftowiec koloru granat, kierowca płci męskiej. Wczoraj w TVN Turbo około 22:00 widziałem.
PZDR