Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Zadny z niego R-line. Do tego z Włoch. Zaraz bym go skreślił z listy. Kierownicą normalna pakiety R nie ma jedynie kratki w zderzaku.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Witam. Co do R-linea to po obejrzeniu straciłem ochotę mam natomiast nowy obiekt na oku stan ok ale czy do reflektorów soczewkowych były montowane spryskiwacze?
maciejg, do 2006 r włącznie była taka opcja -" pakiet zimowy " czyli : spryskiwacze lamp, podgrzewane dysze spryskiwaczy i podgrzewane fotele, ja mam ten pakiet do zwykłej lampy H7, nie wiem czy po lifcie też to było
admin pisze:Były spryskiwacze montowane do zwykłych lamp, a regulacja wysokości świateł jest od X lat standardem w autach i każdy Touran bez xenonów ją posiada.
Admin chodziło mi oto, że jeśli ma regulacje wysokości świateł to spryskiwacze są fabryczne. A jeśli by nie miał regulacji to znaczyło by że miał wcześniej ksenony.
jak ma regulację to ma zwykłe soczewki ze spryskiwaczami, jak nie ma regulacji to prawdopodobnie miał xenon a spryskiwacze i tak występują.