Witam
-
Tomasz R
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
Witam
Witam serdecznie.
Po latach systematycznego ciułania nadszedł czas na zastąpienie będącego w rodzinie od nowości seata cordoba r. 1994
Gdyby miesiąc temu ktoś powiedział, że następny będzie Touran, popukałbym się w czoło, gdyż na pierwszy rzut oka samochód zrobił na mnie wrażenie mniej więcej takie, jakie zrobiła puszka konserwy tyrolskiej. Ale że rodzina się powiększa, czas przestać być egoistą.
A i po miesiącu czytania/analizowania/oglądania konserwa jakoś wyszlachetniała i widzę ją w innym świetle.
Jednym słowem (przemyślana decyzja) do końca sierpnia postanawiam sprowadzić Touranka z okolic 2008 r. na osi czasu.
pozdrawiam,
Tomek
Po latach systematycznego ciułania nadszedł czas na zastąpienie będącego w rodzinie od nowości seata cordoba r. 1994
Gdyby miesiąc temu ktoś powiedział, że następny będzie Touran, popukałbym się w czoło, gdyż na pierwszy rzut oka samochód zrobił na mnie wrażenie mniej więcej takie, jakie zrobiła puszka konserwy tyrolskiej. Ale że rodzina się powiększa, czas przestać być egoistą.
A i po miesiącu czytania/analizowania/oglądania konserwa jakoś wyszlachetniała i widzę ją w innym świetle.
Jednym słowem (przemyślana decyzja) do końca sierpnia postanawiam sprowadzić Touranka z okolic 2008 r. na osi czasu.
pozdrawiam,
Tomek
-
Tomasz R
- Kandydat
- Auto:: Touran
- Imię::
Obawiam się, że tatuś ma dwie lewe ręce i bynajmniej nie jest mańkutemJohny7205 pisze:wozów do modowania czyli zajęcia dla tatusiów
Z zazdrością przeglądam część techniczną forum z perspektywy kogoś, kto nie potrafi nawet wymienić świec w wozie...
Ale podobno widelcem też kiedyś nie jeść nie potrafiłem....
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
cześć - u mnie do dziś (to już 3 lata ) turek robi wrażenie konserwy ale ma to swój urok!!!!
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol