Gdzie jest jarry ?
- Tomas
- Władca postów
- Auto:: Octavia II FL 1.6 CAY 10
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 438 razy
- Otrzymał podziękowań: 127 razy
Gdzie jest jarry ?
Jakoś mi tu jarrego brakuje ostatnio, co się dzieje z Robertem ? Coś mi umknęło ?
Gdzieś tam ktoś wspomniał o chorobie, Robert piesze o adwokatach.... Może trzeba koledze pomóc ?
Gdzieś tam ktoś wspomniał o chorobie, Robert piesze o adwokatach.... Może trzeba koledze pomóc ?
-
Piotr1979
- Specjalista
- Auto:: Touran
- Imię::
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 30 razy
Rzeczywiście jego aktywność jest jakby mniejsza ale coś tam skrobnął wczoraj.
Ostatnio zmieniony wt cze 25, 2013 03:33 przez Piotr1979, łącznie zmieniany 1 raz.
Szukajcie a znajdziecie.
- Johny7205
- ____________________

- Auto:: 1T2T21 1.9TDI Trendline+
- Imię:: Janek
- Podziękował: 69 razy
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
Tak. Robiłem Webasto u Jarrego.
Wspominał, że ma kłopoty, stąd kontakt z prawnikiem. Nie wypadało mi wypytywać , tym bardziej , że widzieliśmy się pierwszy raz fizycznie. Wczesniej mieliśmy kontakt tylko telefoniczny i mailowy.
Myślę, że Jarry potrzebuje teraz więcej czasu na wyprostowanie swoich tematów stąd jego chwilowa nieobecność na forum.
Byliśmy umówieni na moda od stycznia, pogoda była jaka była, więc teraz udało się wygospodarować wolny dzień na wykonanie moda, wspólne czyszczenie i sprawdzanie pieców no i na pogadanie przy okazji.
Wiem że Jarremu teraz nie w głowie wspólne modowanie więc tym bardziej bardzo jemu dziękuję.
.
Wspominał, że ma kłopoty, stąd kontakt z prawnikiem. Nie wypadało mi wypytywać , tym bardziej , że widzieliśmy się pierwszy raz fizycznie. Wczesniej mieliśmy kontakt tylko telefoniczny i mailowy.
Myślę, że Jarry potrzebuje teraz więcej czasu na wyprostowanie swoich tematów stąd jego chwilowa nieobecność na forum.
Byliśmy umówieni na moda od stycznia, pogoda była jaka była, więc teraz udało się wygospodarować wolny dzień na wykonanie moda, wspólne czyszczenie i sprawdzanie pieców no i na pogadanie przy okazji.
Wiem że Jarremu teraz nie w głowie wspólne modowanie więc tym bardziej bardzo jemu dziękuję.

- marcin975
- Zaawansowany
- Auto:: VW PASSAT B7 2.0 TDI
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 47 razy
Wystarczą dwa magiczne słowa: SPRAWY OSOBISTE!
Ostatnio zmieniony wt lip 09, 2013 10:22 przez marcin975, łącznie zmieniany 1 raz.
Touran był i się zmył 
- Johny7205
- ____________________

- Auto:: 1T2T21 1.9TDI Trendline+
- Imię:: Janek
- Podziękował: 69 razy
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
Temat uważam za zamknięty.
Ostatnio zmieniony wt lip 09, 2013 10:23 przez Johny7205, łącznie zmieniany 1 raz.

- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
nie ma co pisać, bo zapewne każdy z nas by nie chciał wypisywwnia o nim.
Ostatnio zmieniony wt lip 09, 2013 10:23 przez cheles, łącznie zmieniany 1 raz.