Jacek V-TEC Łowicz Regeneracja układów wtryskowych diesel, regenerujemy wtryski commonrail piezo i elektromagnetyczne Regeneracja Turbosprężarek już od 500zł, montaż i demontaż na miejscu!
Sprzedaż Turbosprężarek nowych i używanych (po regeneracji).
O nas i to co zrobiliśmy: https://www.facebook.com/v.tec.tuning.lowicz/
No to gdzie sa Ci chetni na sierpniowy chip-spot??? ponawiam liste i ruszamy z tematem panowie ;-) ja mam 600km w obie strony i mi to pasuje, itak co troche na powrocie do PL wale 2000km od strzala. Ustalmy konkrety (sierpien-dzien) ja jestem dyspozycyjny caly miesiac. Potrzeba min.5 aut na cene promo
1.darek8677 chip+ czyszczenie ukladu PD
2.
3.
4.
5.
Jaca mam do Ciebie i pozostałych zawirusowanych pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi. CZy po chiptunningu hałas podczas jazdy jest odczuwalnie mniejszy. Czy wirus nie ma na to wpływu. Skoro mam wyższą moc przy niższych obrotach to może jest ciszej?
raochrym pisze:Jaca mam do Ciebie i pozostałych zawirusowanych pytanie, na które nie znalazłem odpowiedzi. CZy po chiptunningu hałas podczas jazdy jest odczuwalnie mniejszy. Czy wirus nie ma na to wpływu. Skoro mam wyższą moc przy niższych obrotach to może jest ciszej?
wirus nie ma najmniejszego wpływu na zmniejszenie sie hałasu podczas jazdy...
darek8677 pisze:No to gdzie sa Ci chetni na sierpniowy chip-spot??? ponawiam liste i ruszamy z tematem panowie ;-) ja mam 600km w obie strony i mi to pasuje, itak co troche na powrocie do PL wale 2000km od strzala. Ustalmy konkrety (sierpien-dzien) ja jestem dyspozycyjny caly miesiac. Potrzeba min.5 aut na cene promo
1.darek8677 chip+ czyszczenie ukladu PD
kurik pisze:Łukaszz, a jak u Ciebie po chipie . Minęło już sporo czasu od spotkania w Łowiczu. Ja byłem niedawno zrobić wykresik. Teraz już moża sie chwalić
U mnie wszystko ok chodzi,czasem tylko troche mocy brakuje
BLS 147ps 375nm
AAZ 1.9 TD 615tyś i rośnie:)
MT-09 było
MT-07 jest
[ Dodano: Pią Lip 26, 2013 07:38 ]
Gwoli uszczegółowienia mam do zrobienia oprócz Chipa jeszcze rozrząd i wymianę oleju ale myślę że jakoś to pogodzimy. Najbardziej pasującym mi terminem byłaby druga połowa sierpnia.