Dzisiaj w godzinach 17-18 na odcinku S3 Zielona Góra - Sulechów - Świebodzin widziałem kilkanaście Touranów, które pięknie sobie stały w korku kilkunastokilometrowym
Mała kolizja motocykla ze Sceniciem i polska policja robi kilkudziesięciokilometrowy korek (liczę te w kierunku Gorzowa i Zielonej) zamiast umożliwić normalny ruch w obu kierunkach... tragedia.
Ciekawe czy ktoś od nas wracając z nad morza sobie w nim powstał... szkoda, że tego nie nagrałem bo to normalnie jakaś paranoja jak polska policja potrafi zarządzać ruchem!!
cheles pisze:Było się zatzymać i każdemu po wizytówce, wpierw sprawdzając czy wlepy nie ma na klapie.
Taaa, sam stałem (czy tam wlekłem się na jedynce) ok 40min, dzieciak mi się pomału budził więc jak tylko przejechałem niebieskiego koguta i dostałem się na dwupasmówkę to 150-160km/h a na przeciwnym pasie wczasowicze rozkładali biwaki hehehe musieli już sobie tak też trochę stać widok bezcenny.
Gdańsk poniedziałek 19.08 o godzinie 7:28-7:30 Podwale Przedmiejskie w stronę Warszawy czarny Touran rej GD kobietka za kółkiem. Autko z vlepą srebrną po lewej stronie. Skręcał w okolicach Sadowej/Stacji Lotosu.
Pozdrawiam
Był VW Passat Variant B6 2005r. Comfortline 2.0 TDI 140KM - manual
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG
GioW pisze:Dzisiaj w godzinach 17-18 na odcinku S3 Zielona Góra - Sulechów - Świebodzin widziałem kilkanaście Touranów, które pięknie sobie stały w korku kilkunastokilometrowym
Mała kolizja motocykla ze Sceniciem i polska policja robi kilkudziesięciokilometrowy korek (liczę te w kierunku Gorzowa i Zielonej) zamiast umożliwić normalny ruch w obu kierunkach... tragedia.
Ciekawe czy ktoś od nas wracając z nad morza sobie w nim powstał... szkoda, że tego nie nagrałem bo to normalnie jakaś paranoja jak polska policja potrafi zarządzać ruchem!!
No właśnie ja tam wczoraj stałem
BLS 147ps 375nm
AAZ 1.9 TD 615tyś i rośnie:)
MT-09 było
MT-07 jest
Marco_Polo pisze:Gdańsk poniedziałek 19.08 o godzinie 7:28-7:30 Podwale Przedmiejskie w stronę Warszawy czarny Touran rej GD kobietka za kółkiem. Autko z vlepą srebrną po lewej stronie. Skręcał w okolicach Sadowej/Stacji Lotosu.
Marco_Polo pisze:Gdańsk poniedziałek 19.08 o godzinie 7:28-7:30 Podwale Przedmiejskie w stronę Warszawy czarny Touran rej GD kobietka za kółkiem. Autko z vlepą srebrną po lewej stronie. Skręcał w okolicach Sadowej/Stacji Lotosu.
Pozdrawiam
Czyżby spiochu?
A właśnie, że nie ja - o tej godzinie jestem w innym rejonie Gdańska. Też jestem ciekawa, kto to był, bo jeszcze nie udało mi się nigdy spotkać tourana z vlepką lub tablicą forum, a przecież u nas jeździ naprawdę sporo touranów.
Ten Touran miał chyba grill od Crossa. Wersja po FL.
Zdecydowanie nie miał rejestracji GA
Dnia 23.08. (piatek) około 7:15 na wysokości Lidla - Gdańsk Podwale Przedmiejskie w stronę Elbląskiej/na Warszawę szary Touran przed FL rej. GD srebrna vlepa po lewej stronie na klapie bagażnika.
Pozdrawiam
Był VW Passat Variant B6 2005r. Comfortline 2.0 TDI 140KM - manual
Był VW Golf Plus 2005r. Sportline 2.0 TDI 140KM - DSG
Był VW Touran 2008r. Highline BMN 2.0 TDI 170KM -> 186,1KM - DSG
Był VW Sharan 2012r. Comfortline 2.0 TDI 140KM Blumotion - DSG
VW Sharan 2017r. Highline 2.0 TSI 220KM - DSG
W sobotę (24.08) na trasie między Olsztynkiem a Ruciane-Nida, przed południem, jechał w stronę Olsztynka pomarańczowy Touran (nie był to chyba cross), rejestracja SPS, mijałem także vlepy nie widziałem.
A dziś w Toruniu pod marketem na Legionów, koło 17tej, szary Touran na CT bez vlepki.
BTW skąd można się w wizytówki zaopatrzyć bo ostatnio dużo Touranów bez vlepek widuję