ale nie pękajmy budyni nie kradną
Skradziono VW Touran - dyskusja
- Grześ
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.9TDI 2004r
- Imię:: Grzegorz
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 18 razy
-
Suinam
- Początkujący
- Auto:: Touran
- Imię::
W dniu wczorajszym tj 16.08.2013 w Łodzi z parkingu przy ulicy Gojawiczyńskiej 17 w godzinach 19-23 skradziono mojego Tourana o numerze rejestracyjnym EL620PT. Kolor srebrny metalik. Znaki szczególne:
- felgi audi
- pod lewym tylnym reflektorem słabo widoczna okrągła naklejka BVB
- lekkie ryski na prawym przednim zderzaku
- brak relingów
- wymieniona przednia szyba w 2007 roku, mająca na środku lekki defekt.
- touran z pakietem zimowym, a więc spryskiwacze reflektorów
- felgi audi
- pod lewym tylnym reflektorem słabo widoczna okrągła naklejka BVB
- lekkie ryski na prawym przednim zderzaku
- brak relingów
- wymieniona przednia szyba w 2007 roku, mająca na środku lekki defekt.
- touran z pakietem zimowym, a więc spryskiwacze reflektorów
- admin
- Władca postów
- Imię:: Maciek
- Podziękował: 24 razy
- Otrzymał podziękowań: 122 razy
- Kontakt:
Czyli pewnie już raz podchodzili do auta z tego co pisałeś: http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?p=94356#94356
Widocznie wtedy ktoś ich wystraszył, a teraz się udało
Widocznie wtedy ktoś ich wystraszył, a teraz się udało
-
Suinam
- Początkujący
Generalnie parkowaliśmy na strzeżonym, ale wczoraj pech i po samochodzie. Zdarzyło się to w godzinach 19-23. Zjeździłem wczoraj Widzew, Olechów, Dąbrowę, Retkinię, trochę Bałuty i nic... Podejrzewam, że gdzieś w dziupli siedzi albo już jest w trakcie rozbierania na części. Na aukcjach jeszcze części nie wypłynęły. Ze znaków charakterystycznych to okrągła naklejka BVB Borrusii Dortmund pod tylną lewą lampą, ledwie widoczna, brak relingów, spryski reflektorów (bez ksenonów), wygryzione/wyjedzone wyciszenie silnika pod przednią szybą, nawigacja MFD2 no kilka lekkich obtarć na zderzakach, wymieniona szyba przednia w 2007 roku miała na środku pajączka...niko02 pisze:Współczuję. Też jestem z okolic Łodzi. Teraz aż strach parkować.
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
A ta wkładkę sam wymieniałeś ? Czy robił ci to ktoś inny. Teraz nikomu nie trzeba ufać nawet mechanika nie można zostawiać z samochodem tylko trzeba patrzyć. Bo nie wiesz kiedy zgra sobie immo i zrobi grot od kluczyka 2 . Nie mówiąc o tych co otwierają zamki. I taka wiadomość numer rejestracyjny z kluczykiem z immo mogą sprzedać złodziejom dalej. Wtedy taki samochód odjeżdża bez problemu .
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
-
marcelomattsoy1
- Kandydat
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
Może ktoś ma znajomości lub cokolwiek. Dziś w nocy jakiś luj ukradł mi Tourana. Już raz próbowali rok temu, nie udało się. Teraz dali radę. Na szczęście auto casco jest, ale co to da zobaczymy.
Nie wiem czy jest już we Wrześni, Pleszewie, Gnieźnie, Baranowie, Przeźmierowie, Skórzewie czy gdziekolwiek pod Poznaniem. Na giełdę pójde w czwartek, na części.
Masakra, płacz i kur**.
Nie wiem czy jest już we Wrześni, Pleszewie, Gnieźnie, Baranowie, Przeźmierowie, Skórzewie czy gdziekolwiek pod Poznaniem. Na giełdę pójde w czwartek, na części.
Masakra, płacz i kur**.
- tomcio1600
- Zaawansowany
- Auto:: Touran 1.9 AVQ
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 28 razy
Ehhmarcelomattsoy1 pisze:Może ktoś ma znajomości lub cokolwiek. Dziś w nocy jakiś luj ukradł mi Tourana. Już raz próbowali rok temu, nie udało się. Teraz dali radę.
Jest:
* Mondeo 2.0 SCTi 240KM
Było:
* Touran 1.9 TDI
** Peugeot 206 1.1
*** Audi A4 1.8
**** Ford Fiesta mk3 1.1i
* Mondeo 2.0 SCTi 240KM
Było:
* Touran 1.9 TDI
** Peugeot 206 1.1
*** Audi A4 1.8
**** Ford Fiesta mk3 1.1i
- DLUGI-74
- Expert
- Auto:: VW Touran Cross
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 54 razy
- Otrzymał podziękowań: 63 razy
Re: Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
Marcelomattsoy1 żeby pomóc musimy wiedzieć jak wyglądało Twoje auto i jakie znaki szczególne miało ?marcelomattsoy1 pisze:Może ktoś ma znajomości lub cokolwiek. Dziś w nocy jakiś luj ukradł mi Tourana. Już raz próbowali rok temu, nie udało się. Teraz dali radę. Na szczęście auto casco jest, ale co to da zobaczymy.
Masakra, płacz i kur**.
Czekamy na chodź 1 fotkę...