Czołem
Poszukuje nr .katalogowego ramki pod podłokietnik regulowany.
Pozdr
Jaki nr. katalogowy ramki pod podłokietnik regulowany.
- GASIOR997
- Specjalista
- Auto:: SHARAN 7N2
- Imię:: GASIOR
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 60 razy
O który dokładnie element ci chodzi o jaką ramkę ?
Ostatnio zmieniony śr sie 28, 2013 21:59 przez GASIOR997, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak pomogłem to podziękowanie! - Pozdrawiam
- Tomasz_W-wa
- Władca postów
- Auto:: SEAT Ibiza SPORT 1.9 TDI
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 285 razy
- Otrzymał podziękowań: 484 razy
Och panowie, chyba się nie dogadacie.
A więc tak, maskownica w rocznikach 2003-2006 ma numer 1T0863289D i jest bez wcięcia ponieważ zakładany był podłokietnik nie regulowany (są zawiasy).
Od 2006 roku zaczęto zakładać podłokietnik regulowany i od tego czasu zakładano już maskownicę z wcięciem (wcięcie potrzebne na mechanizm podłokietnika) z numerem 1T0863289E, oczywiście do numeru dodaje się jeszcze trzy literki które odpowiadają kolorowi ramki.
adamki nie sugeruj się rysunkiem w programie ETKA bo po prostu on się nie zmienia czy jest to maskownica z wcięciem czy nie.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa
A więc tak, maskownica w rocznikach 2003-2006 ma numer 1T0863289D i jest bez wcięcia ponieważ zakładany był podłokietnik nie regulowany (są zawiasy).
Od 2006 roku zaczęto zakładać podłokietnik regulowany i od tego czasu zakładano już maskownicę z wcięciem (wcięcie potrzebne na mechanizm podłokietnika) z numerem 1T0863289E, oczywiście do numeru dodaje się jeszcze trzy literki które odpowiadają kolorowi ramki.
adamki nie sugeruj się rysunkiem w programie ETKA bo po prostu on się nie zmienia czy jest to maskownica z wcięciem czy nie.
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa