Witam
Pora przedstawić mojego touranika, kupiony rok temu. Pierwsza zmiana to listwa ochronna na zderzak z nierdzewki aby uniknąć porysowania. Później przez okres zimowy rozpracowywałem możliwości podłączenia TV do oryginalnego MFD2, zresztą z sukcesem, w planach druga antena oraz monitor na tył pod sufit lub dwa w zagłówki. Na lato wpadły nowe kólka 17 S-line, taka fobia, raz zobaczyłem na zdjęciu i wiedziałem że to to. Całkiem niedawno wpadły mi w ręce oryginalne lamy tył hella. W dalszym planie zabawa z footwell, dodatkowe oświetlenie bagażnika i czujnik zmierzchu... na razie
Srebrny VW
- Tomczyk
- Przeglądacz
- Auto:: Touran BKD 2006
- Imię:: Maciej
- Podziękował: 41 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Przede wszystkim coś takiego http://allegro.pl/adapter-mfd2-tv-free-i3520354165.html
do tego podłączyłem zwykły tuner dvbt wiwa hd 50, dość stabilny do pracy w aucie, zresztą polecany do takich celów przez kolegów z forum passata. Przeróbka zasilanie na 12 volt + antena ze wzmacniaczem, teraz wiem ze jedna to za mało. W moim przypadku koszt to około 350 złoty i trochę pracy...
do tego podłączyłem zwykły tuner dvbt wiwa hd 50, dość stabilny do pracy w aucie, zresztą polecany do takich celów przez kolegów z forum passata. Przeróbka zasilanie na 12 volt + antena ze wzmacniaczem, teraz wiem ze jedna to za mało. W moim przypadku koszt to około 350 złoty i trochę pracy...
- TOMASZ PLUTA
- Użytkownik
- Auto:: Touran 1.6 tdi 2015
- Imię:: Tomasz
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 19 razy
- Tomczyk
- Przeglądacz
- Auto:: Touran BKD 2006
- Imię:: Maciej
- Podziękował: 41 razy
- Otrzymał podziękowań: 10 razy
Szyby są fabryka, nie oklejałem ichTOMASZ PLUTA pisze:a szyby to jaką folią są przyciemnione chodzi mi który stopien przyciemnienia bo ja tez chce przyciemnic i nie wiem jaką folią wacham sie miedzy 3 a 4 przy czym 4 to ta najciemniejsza

Z felgami faktycznie miałem problem, w końcu wyszukałem proste i całe odnowiłemkijek pisze:Touranik pierwsza klasa kiedys tez chcialem taka fele zarzucic ale niestety nie moglem trafic w dobrym stanie powodzenia w dalszym modzeniu!