no hala jest tak że będę ok godziny tylko bo o 19 gra moja reprezentacja DEUTSCHLAND Ciężki dzień się zapowiada po delegacji w BMW i podróży Lancią Y, po prostu brak mi słów ...
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Vidette pisze:Przed południem ruch jest mały ( porównując godziny szczytowe 14-18 ) Niemniej jednak te 40 min trzeba liczyć. Na 11 od Lublińca dwa fotopstryczki (Tworóg, Strzybnica, mało kiedy kto na cb o nich wspomina bo nabite na stałe ) oraz dość często miśki w vectrze się kręcą.
Dzięki. Te pstryczki to kojarzę, bo czasem na Pyrzowice śmigam. Pomyśl o jakimś miejscu z ew. zadaszeniem w TG, to będę miał choć raz na spot bliżej.
1. aki
2. Lyjo
3. tomasino74
4. seba244
5. Icemen181
6. rzuwf
7. kurik
8. jeżu
9. matti1535
10. forest
11. sergiusz (50/50)
12. biz0n (50/50)
13. szczpak
14. nico21
15. slonik1313 (50/50)
16. Rudii (po 18.00)
17. Vidette (50/50)
18.
19.
20.
Kiedy następny ?
Pozytywnie, zgrana paczka tylko tak dalej.
Aby następny był w wygodnym terminie no i jak będzie troszkę cieplej.
Dzięki chłopkaki za miłe przyjecie
ja już po hali i spocie, jak zwykle spot na 5+ oby tak dalej
pozdrowienia i jeszcze raz wszystkim dzięki za spotkanie
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.