powodzenia
p.s. Ile go cenisz??
dobre auto zawsze się sprzeda! pamiętaj przyjedzie 9/10 potencjalnych i będzie wymyślać marudzić, a to że cena, a to że ryska przyjedzie 10 popatrzy przejedzie się i kupi.

dokładnie takaawol pisze:a ja ciągle szukam auta z przebiegiem 130 tkm.... i za 20 tysi - to że nie mogę znaleźć lub znajduję oszukane to inna kwestia.
Ja nerwowo reaguję na takie wpisy -" jeśli szukasz... to....', jeśli chcesz... to..." - jak będę chciał żeby ktoś mnie pouczał i mówił mi co mam robić to żony posłucham a nie będę ogłoszeń przeglądać. Zrobisz jak zechcesz - dla mnie wystarczy napisać że auto ma 10 lat i pomimo dokładanych starań posiada ślady normalnej eksploatacji....
Nie doczytałem ale jeśli trzymasz furę w garażu to również warto o tym wspomnieć.
no a potem dzwonią np i mówią Panie szkoda, że to nie automat i pytają się o rzeczy wymienione w opisie. Z kilku letniego doświadczenia wiem, żeby lepiej zrobić tak jak piszę kolega, krótko i na temat nie rozwodzić się nad tematem jak ktoś będzie zainteresowany to zadzwoni i przyjedzie na resztę szkoda czasu i nerwówmarnon pisze:95% ludzi w ogóle nie czyta co się pisze w ogłoszeniu jedynie zdjęcia
w sumie racja, ale nie wiem czy warto marnona sluchac, bo on nie ma touranamarnon pisze:Tomas większość przeglądających ofertę to faceci, a facet to wzrokowiec... z mojego doświadczenia mogę Ci doradzić ogranicz ten opis do minimum...silnik,przebieg, wyposażenie + wpis że to Twoje prywatne auto, nie na handel zadbane serwisowane na bieżąco i że masz na wszystko dokumenty potwierdzające że przeprowadziłeś naprawy itp... 95% ludzi w ogóle nie czyta co się pisze w ogłoszeniu jedynie zdjęcia i czy jest VIN oraz zaznaczone że bezwypadkowy. Zrób porządne zdjęcia, ładne czyste auto itd. Dobra cena , dobre zdjęcia i minimum opisu... żeby było przejrzyście i mało treści bo tak jak pisałem mało kto się tym interesuje... cena adekwatna do stanu samochodu, zgoda na sprawdzenie w ASO miernik, stacja diagnostyczna, dokumenty do wglądu,numer VIN i finał.
newcastle26 pisze:
w sumie racja, ale nie wiem czy warto marnona sluchac, bo on nie ma tourana
a byly manuale 5-biegowe?trial70 pisze:Możesz napisać o ilości biegów jeśli jest 6 biegowa...
pewnie że tak.rossi2106 pisze:a byly manuale 5-biegowe?trial70 pisze:Możesz napisać o ilości biegów jeśli jest 6 biegowa...
ale tylko w benzynie...marnon pisze:pewnie że tak.rossi2106 pisze:a byly manuale 5-biegowe?trial70 pisze:Możesz napisać o ilości biegów jeśli jest 6 biegowa...