opis sprzedawanego Tourana

Ciężkie problemy ze stolcem tak to tutaj
Awatar użytkownika
marnon
Zaawansowany
Auto:: Golf V variant
Imię:: Marcin
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Re: opis sprzedawanego Tourana

Post autor: marnon »

Tomas większość przeglądających ofertę to faceci, a facet to wzrokowiec... z mojego doświadczenia mogę Ci doradzić ogranicz ten opis do minimum...silnik,przebieg, wyposażenie + wpis że to Twoje prywatne auto, nie na handel zadbane serwisowane na bieżąco i że masz na wszystko dokumenty potwierdzające że przeprowadziłeś naprawy itp... 95% ludzi w ogóle nie czyta co się pisze w ogłoszeniu jedynie zdjęcia i czy jest VIN oraz zaznaczone że bezwypadkowy. Zrób porządne zdjęcia, ładne czyste auto itd. Dobra cena , dobre zdjęcia i minimum opisu... żeby było przejrzyście i mało treści bo tak jak pisałem mało kto się tym interesuje... cena adekwatna do stanu samochodu, zgoda na sprawdzenie w ASO miernik, stacja diagnostyczna, dokumenty do wglądu,numer VIN i finał.

powodzenia :super:
p.s. Ile go cenisz??

dobre auto zawsze się sprzeda! pamiętaj przyjedzie 9/10 potencjalnych i będzie wymyślać marudzić, a to że cena, a to że ryska przyjedzie 10 popatrzy przejedzie się i kupi.
Awatar użytkownika
aawol
Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
Imię:: Andrzej
Podziękował: 83 razy
Otrzymał podziękowań: 126 razy

Post autor: aawol »

a ja ciągle szukam auta z przebiegiem 130 tkm.... i za 20 tysi - to że nie mogę znaleźć lub znajduję oszukane to inna kwestia. :hahaha:
Ja nerwowo reaguję na takie wpisy -" jeśli szukasz... to....', jeśli chcesz... to..." - jak będę chciał żeby ktoś mnie pouczał i mówił mi co mam robić to żony posłucham a nie będę ogłoszeń przeglądać. Zrobisz jak zechcesz - dla mnie wystarczy napisać że auto ma 10 lat i pomimo dokładanych starań posiada ślady normalnej eksploatacji....
Nie doczytałem ale jeśli trzymasz furę w garażu to również warto o tym wspomnieć.
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę

auto touran aawol
Awatar użytkownika
JEDARO
Expert
Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
Imię:: Darek
Podziękował: 214 razy
Otrzymał podziękowań: 518 razy

Post autor: JEDARO »

aawol pisze:a ja ciągle szukam auta z przebiegiem 130 tkm.... i za 20 tysi - to że nie mogę znaleźć lub znajduję oszukane to inna kwestia. :hahaha:
Ja nerwowo reaguję na takie wpisy -" jeśli szukasz... to....', jeśli chcesz... to..." - jak będę chciał żeby ktoś mnie pouczał i mówił mi co mam robić to żony posłucham a nie będę ogłoszeń przeglądać. Zrobisz jak zechcesz - dla mnie wystarczy napisać że auto ma 10 lat i pomimo dokładanych starań posiada ślady normalnej eksploatacji....
Nie doczytałem ale jeśli trzymasz furę w garażu to również warto o tym wspomnieć.
dokładnie tak :hahaha:
marnon pisze:95% ludzi w ogóle nie czyta co się pisze w ogłoszeniu jedynie zdjęcia
no a potem dzwonią np i mówią Panie szkoda, że to nie automat i pytają się o rzeczy wymienione w opisie. Z kilku letniego doświadczenia wiem, żeby lepiej zrobić tak jak piszę kolega, krótko i na temat nie rozwodzić się nad tematem jak ktoś będzie zainteresowany to zadzwoni i przyjedzie na resztę szkoda czasu i nerwów
Powodzenia :piwo:
Touran By JEDARO
Caddy By JEDARO
Jest i Tiguan :)
[you] Jeśli pomogłem kliknij na podziękowanie
Mam wyłączone PW wiadomości kierować na maila
Awatar użytkownika
newcastle26
Użytkownik
Auto:: Touran 1,9 BKC 2005
Imię:: Konrad
Podziękował: 18 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy

Post autor: newcastle26 »

marnon pisze:Tomas większość przeglądających ofertę to faceci, a facet to wzrokowiec... z mojego doświadczenia mogę Ci doradzić ogranicz ten opis do minimum...silnik,przebieg, wyposażenie + wpis że to Twoje prywatne auto, nie na handel zadbane serwisowane na bieżąco i że masz na wszystko dokumenty potwierdzające że przeprowadziłeś naprawy itp... 95% ludzi w ogóle nie czyta co się pisze w ogłoszeniu jedynie zdjęcia i czy jest VIN oraz zaznaczone że bezwypadkowy. Zrób porządne zdjęcia, ładne czyste auto itd. Dobra cena , dobre zdjęcia i minimum opisu... żeby było przejrzyście i mało treści bo tak jak pisałem mało kto się tym interesuje... cena adekwatna do stanu samochodu, zgoda na sprawdzenie w ASO miernik, stacja diagnostyczna, dokumenty do wglądu,numer VIN i finał.
w sumie racja, ale nie wiem czy warto marnona sluchac, bo on nie ma tourana :hahaha:
W życiu piękne są tylko chwile - RR
Awatar użytkownika
marnon
Zaawansowany
Auto:: Golf V variant
Imię:: Marcin
Podziękował: 5 razy
Otrzymał podziękowań: 17 razy

Post autor: marnon »

newcastle26 pisze:
w sumie racja, ale nie wiem czy warto marnona sluchac, bo on nie ma tourana :hahaha:
:piwo: no tak w końcu jeżdżę golfem variantem piątej generacji
rossi2106
Przeglądacz
Auto:: 1,9 TDI AVQ
Imię:: Marek
Podziękował: 13 razy
Otrzymał podziękowań: 9 razy

Post autor: rossi2106 »

trial70 pisze:Możesz napisać o ilości biegów jeśli jest 6 biegowa... :bry:
a byly manuale 5-biegowe?
Awatar użytkownika