Wracam z banicji...
admin pisze:Kolego Lyjo, nie każdy ma czas spędzać 24h na forum i reagować na wszelkie zachcianki userów.
Wspomnianego banera nie będzie, bo nie wiem po co miałby być? Jest temat o koszulkach, kto chce to się zapisuje i tyle.
Pozdrawiam
Drogi kolego Adminie.
Po pierwsze jak ktoś jest adminem, to stara się poświęcać w miarę możliwości jak najwięcej czasu dla forum, którego jest właścicielem. Ja choć nie jestem znawcą motoryzacji staram się coś dobrego do tego forum wnieść dlatego zaangażowałem się w sprawę gadżetów, które oprócz tego, że nam mają umilić życie to jeszcze rozreklamować forum, którego jesteś właścicielem.
Po drugie jeśli chodzi o baner to napisałeś mi prawie 2 tygodnie temu, że to ogarniesz. Teraz piszesz, że jest on niepotrzebny. Trochę to niezrozumiałe dla mnie...
Nie wszyscy we wszystkie tematy na forum wchodzą i czytają. Taki banerek jest potrzebny bo pomaga przy organizacji pewnych spraw. Gdy będziemy już blisko zlotu ogólnopolskiego to tez powiesz, że baner jest niepotrzebny bo jest temat ? Można to niejako uznać jako działania"marketingowe". Wiadomo, że im większa reklama tym większe zainteresowanie daną sprawą. Przynajmniej mnie tak się wydaje.
Misiek8010 pisze:admin pisze:Eljot, chodziło mi o to, że jakbym miał odpowiadać na każde PW (dostaje po kilka dziennie) czy na każde "zrób mi baner"
Myślę, że skoro forum jest "współtworzone" to znalazłby się ktoś na forum, znający się na rzeczy i taki baner by przygotował, tak żeby był gotowy do wrzucenia a admin nie musiałby się tym zajmować osobiście
Po trzecie nie prosiłem Cię abyś taki baner wykonał, bo dostałeś ode mnie gotowca. Prosiłem tylko o wrzucenie go na serwer i włączenie go w panelu administracyjnych.
Zajmuje to jakieś 2 minuty więc nie zabrało by to zbyt wiele czasu i byłoby po sprawie.
Kończąc ten wątek, bo nie chcę robić sobie wroga w adminie, choć pewnie już mam to uważam, że zostałem nie słusznie zbanowany. Nikogo nie obraziłem, nikomu nie naubliżałem - wyraziłem tylko swoją opinię. Wszak mamy demokrację i każdy może się wypowiadać...
To tyle. W sprawach administracji nie zabieram już głosu.
PS.
Dziękuję bardzo chłopakom, którzy zainteresowali się "sprawą zbanowania". Widać, że podzielają oni moje zdanie i dodawali otuchy podczas "banicji". Tylko dzięki nim nie rzuciłem w diabły sprawy koszulek, bo już chciałem robić przelewy powrotne.
Pozdrawiam
EOT