-- So mar 12, 2016 19:59 --
no wlasnie caly czas na kablach byl odpalamy tylko jak akurat robilem skana to odlaczylem kable.Muti pisze:Może za słabo kręcić i nie podaje napięcia na wtryski i nie odpali. Spróbuj na kablach odpalac.
NzTT
no wlasnie caly czas na kablach byl odpalamy tylko jak akurat robilem skana to odlaczylem kable.Muti pisze:Może za słabo kręcić i nie podaje napięcia na wtryski i nie odpali. Spróbuj na kablach odpalac.
NzTT
manki pisze:Immobiliser od tego jest :-P
pozdro
Ja bym obstawiał rozrząd. Skoro silnik twardo chodził i opadł z sił . Immo by nie miało nic z tym wspólnegowalus_touran pisze:Na fisie nic mi nie wywalalo. To bylo tak ze byl w trasie 750 km ood drodze mialem 2 niewielkie szarpniecia a tak to ok. Potem auto postalo 2 dni nie odpalane i jak odpalilem to auto strasz nie towno pracowalo rzucalo silnikiem i opadlo z sil, wymiane oleju zlecilem mechanikowi jakies 10 tys temu. Mowil ze zmienil ale czy napewno to zrobil to nie wiem. Przy okazji zmieniany byl tez rozrzad i dwumas jesli ma to jakies znaczenie. Turan umarl :-(
-- N mar 13, 2016 10:59 --
Aku odlaczylem na cala noc ale niestety nic to nie pomoglo. Turek nie zmartwychstal...