UWAGA NA CHRZCZONE PALIWO TROJMIASTO

Nowości ze świata motoryzacji
Awatar użytkownika
Tomi
Auto:: Touran 5t, 2.0tdi 150,dsg
Imię:: Tomasz
Podziękował: 115 razy
Otrzymał podziękowań: 48 razy

Re: UWAGA NA CHRZCZONE PALIWO TROJMIASTO

Post autor: Tomi »

adamki pisze:
Tomi pisze:Wiem, ze w tym samym czasie zamkneli Emile w Gdyni kolo Tesco na karwinach oraz w Rumi na Sobieskiego, takze byla to wieksza akcja.
Halo Halo czekoś tu nie kumam. Wczoraj tankowałem na tej stacji (zresztą tankuję tam od lat wcześniej Neste) i nigdy nie zauważyłem jakiś kantów.
Hej Adam,

Moze to byl jednorazowy incydent, ale byl, dlatego przestrzeglem jak bylo to w miare swieza informacja, czyli tydzien temu. Pozdrawiam i zycze zeby sie nikomu nie trafilo paliwo z "deszczowka" ;)
Awatar użytkownika
yogicc
Użytkownik
Auto:: Touran 1,9TDI AVQ 2003r
Imię:: Daniel
Podziękował: 18 razy
Otrzymał podziękowań: 25 razy

Post autor: yogicc »

Zdarzenie mialo miejsce na terenie Gdyni a nie calego trojmiasta, byl to jednorazowy incydent, a z Twojego postu wynika ze w trojmiescie chrzczone jest paliwo. Uwazaj co piszesz bo kogos mozesz w ten sposob obrazic. Incydent na jednej stacji a walisz posta jaby cale trojmiasto robilo walki na paliwie.
Halooooo Straż pożarna??? Ukradli mi rower!! Zróbcie coś !!!
Było: Maluch '87, Cinquecento 700 '97, Corsa 1,2 '97, Passat 1,9TDI '99, Jest: Touran 1,9TDI '03, Audi A3 1,9TDI '00, Komar 232 '68, Romet 50T1 '81,
Awatar użytkownika
Tomi

yogicc pisze:Zdarzenie mialo miejsce na terenie Gdyni a nie calego trojmiasta, byl to jednorazowy incydent, a z Twojego postu wynika ze w trojmiescie chrzczone jest paliwo. Uwazaj co piszesz bo kogos mozesz w ten sposob obrazic. Incydent na jednej stacji a walisz posta jaby cale trojmiasto robilo walki na paliwie.
Nie tak ostro, bo sie potniesz. Moim zalozeniem bylo ostrzec ludzi przed chrzczonym paliwem w sieci stacji na ktorej byl wspomniany incydent, a nie nikogo obrazac. Jezeli jestes tak delikatny i Ciebie obrazil moj post, to przepraszam bardzo :uklon: Jezeli miejsce mialo na jednej stacji jak w linku, to moglo sie zdarzyc rowniez na innych... Milego wypoczynku w Trojmiescie. Tyle w temacie. A jak juz bedziesz, to wpadaj na :piwo:
Awatar użytkownika
yogicc
Użytkownik

Robisz z igly widly. Zastanawia mnie co ludzie maja na celu piszac takie bzdury? Sam twierdzisz ze jest to incydent na jednej stacji, a rozglaszasz to na cala Polske. Nie lepiej bylo napisac o awari na stacji paliw w Gdyni. A nie odracu chrzczone paliwo w Trojmiescie? Chodzi mi o to nie potrzebnie siejesz panike. Czyta sie to jak brukowiec typu Fakt.
Było: Maluch '87, Cinquecento 700 '97, Corsa 1,2 '97, Passat 1,9TDI '99, Jest: Touran 1,9TDI '03, Audi A3 1,9TDI '00, Komar 232 '68, Romet 50T1 '81,
Awatar użytkownika
Tomi

yogicc pisze:Robisz z igly widly. Zastanawia mnie co ludzie maja na celu piszac takie bzdury? Sam twierdzisz ze jest to incydent na jednej stacji, a rozglaszasz to na cala Polske. Nie lepiej bylo napisac o awari na stacji paliw w Gdyni. A nie odracu chrzczone paliwo w Trojmiescie? Chodzi mi o to nie potrzebnie siejesz panike. Czyta sie to jak brukowiec typu Fakt.
:omatko: Juz przestan sie spinac Yogi, wrzuc na luz... masz za duzo wolnego czasu, to umyj auto, nie wiem idz na spacer...
Awatar użytkownika
yogicc
Użytkownik

ja się nie spinam, to Ty rozkręcasz nową aferę paliwową
Awatar użytkownika
Tomi

yogicc pisze:ja się nie spinam, to Ty rozkręcasz nową aferę paliwową
Przeczytalem tylko pare Twoich postow i zauwazylem, ze nie tylko w tym temacie widze Twoje napinki i bijaca madrosc... pierwsza lepsza z brzegu napinka na temat rozrzadu:
yogicc pisze:A co do oczerniania - ja nie oczerniam, bo sam chwaliłem i takie montowałem u siebie.
To po co zamieszczasz taki link? Nie wiadomo kto to montowal gdzie to montowal i co mial na celu. Moze konkurencja? Setki tysiecy sprzedanych zestawow i jedna wtopa, a Ty juz przestrzegasz przed zakupem czesci tego producenta. Dziecinada.
Koncze dyskusje, szkoda mi czasu na Ciebie...
Awatar użytkownika
yogicc
Użytkownik

Tomi pisze:
yogicc pisze:ja się nie spinam, to Ty rozkręcasz nową aferę paliwową
Przeczytalem tylko pare Twoich postow i zauwazylem, ze nie tylko w tym temacie widze Twoje napinki i bijaca madrosc... pierwsza lepsza z brzegu napinka na temat rozrzadu:
yogicc pisze:A co do oczerniania - ja nie oczerniam, bo sam chwaliłem i takie montowałem u siebie.
To po co zamieszczasz taki link? Nie wiadomo kto to montowal gdzie to montowal i co mial na celu. Moze konkurencja? Setki tysiecy sprzedanych zestawow i jedna wtopa, a Ty juz przestrzegasz przed zakupem czesci tego producenta. Dziecinada.
Koncze dyskusje, szkoda mi czasu na Ciebie...
boli Cię że ktoś ma inne zdanie
end.
Awatar użytkownika
wujo_sam
Specjalista
Auto:: Touran 2.0
Podziękował: 68 razy
Otrzymał podziękowań: 70 razy

Post autor: wujo_sam »

Chyba czas najwyższy skończyć ta g.... burze szanowne grono bo nic dobrego z takich rzeczy nie wyniknie.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika
piotrh4
Przeglądacz
Auto:: Touran 2.0 Bkd 2004r
Imię:: Piotr
Podziękował: 29 razy
Otrzymał podziękowań: 38 razy

Post autor: piotrh4 »

wujo_sam pisze:Chyba czas najwyższy skończyć ta g.... burze szanowne grono bo nic dobrego z takich rzeczy nie wyniknie.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Popieram [WINKING FACE]

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
ODPOWIEDZ