Dziwne, ze deszczowka potrafi przedostac sie do zbiornikow paliwowych, tymbardziej, ze ostatnio nie padalo

Widzisz, czasami oszczedny dwa razy traci.MichałMichał pisze:O tej stacji w 3city mówi się od roku, ostatnio zwróciłem uwagę na tańszą tam ropę 20gr, ale dziewczyna mieszkająca obok powiedziała mi o krążącej opinii...
A jednak miała rację...
Osobiscie tez tankuje na BP i jak narazie bez problemowDawidGDA pisze:Ja z perspektywy FSI i Trójmiasta mogę powiedzieć tylko że najgorsze paliwo ma Lotos najlepsze BP i o dziwo stacja przy Auchan
Cuda Panieswimmer pisze:deszczówka w zbiorniku na paliwo? to może też i paliwo dostało się do kanalizacji w takim razie?
śmierdzi coś to tłumaczenie...
Zobacz sobie kolego pierwszy wpis i kliknij w linkyogicc pisze:Możesz podać adresy tych stacji na których jest chrzczone paliwo? Jadę do trójmiasta i chciałbym nie wtopić
Widziałem pierwszy wpis, ale tam jest tylko Gdynia ul Morska, czyli jedna stacja. Myślałem że jak piszesz w tytule o trójmieście to masz jakieś większe info.Tomi pisze:Zobacz sobie kolego pierwszy wpis i kliknij w linkyogicc pisze:Możesz podać adresy tych stacji na których jest chrzczone paliwo? Jadę do trójmiasta i chciałbym nie wtopić
Wiem, ze w tym samym czasie zamkneli Emile w Gdyni kolo Tesco na karwinach oraz w Rumi na Sobieskiego, takze byla to wieksza akcja.yogicc pisze:Widziałem pierwszy wpis, ale tam jest tylko Gdynia ul Morska, czyli jedna stacja. Myślałem że jak piszesz w tytule o trójmieście to masz jakieś większe info.
Czyli kolejna burza w szklance wody
yogicc pisze:Czyli dalej nie Trojmiasto?
Halo Halo czekoś tu nie kumam. Wczoraj tankowałem na tej stacji (zresztą tankuję tam od lat wcześniej Neste) i nigdy nie zauważyłem jakiś kantów.Tomi pisze:Wiem, ze w tym samym czasie zamkneli Emile w Gdyni kolo Tesco na karwinach oraz w Rumi na Sobieskiego, takze byla to wieksza akcja.