Zdejmowanie grila
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
Poprawiłem... Ściągałem z 10 razy... a to webasto, a to wymieniałem na bez znaczka, a to malowałem, a to oklejałem folią, a to znowu webasto.... Takie tam przygody.... Kupiłem Jom bez znaczka, jakość średnia w porównaniu z oryginałem. Wszystko pasuje, tlko przy drugim/trzecim zdejmowaniu pękły 2 wąsy (te dolne...). Wszystko można zobaczyć w moim temacie.
- Ciapek
- Expert
- Auto:: 2.0 DSG BKD '05
- Imię:: B
- Podziękował: 45 razy
- Otrzymał podziękowań: 64 razy
Re: Zdejmowanie grila
Witam!
Czy ktoś komu udało się "urwać wąsa/uchwyt" zauważył jakieś luzy itp. po założeniu grilla?
Dlaczego pytam?
Udało mi się znaleźć "igłę" grilla jakiego szukałem wiele czasu, ale niestety ma urwanego jednego wąsa po prawej dolnej stronie.
Sprzedawca zaproponował wymianę na inny. Co prawda bez znaczka więc musiałbym przełożyć i nigdy to nie wiadomo czy wizualnie też będzie taka "igła" więc nie wiem czy bawić się w odsyłanie, wysyłanie, pakowanie.
Na 1 rzut oka niby siedzi OK.
Pozdrawiam!
Czy ktoś komu udało się "urwać wąsa/uchwyt" zauważył jakieś luzy itp. po założeniu grilla?
Dlaczego pytam?
Udało mi się znaleźć "igłę" grilla jakiego szukałem wiele czasu, ale niestety ma urwanego jednego wąsa po prawej dolnej stronie.
Sprzedawca zaproponował wymianę na inny. Co prawda bez znaczka więc musiałbym przełożyć i nigdy to nie wiadomo czy wizualnie też będzie taka "igła" więc nie wiem czy bawić się w odsyłanie, wysyłanie, pakowanie.
Na 1 rzut oka niby siedzi OK.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!