Spot TouranKlubPolska
-
- Użytkownik
- Auto:: Touran 2.0 TDI140 KMDSG
- Imię:: Iza
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
Jest takie miejsce jak pojezierze gostyninsko-wrocławskie. Sporo jezior i na około tych jezior jest trochę ośrodków wypoczynkowych gdzie mozna wynając domek.
Na bieżąco do głowy przychodzi mi ośrodek "Mazowsze" w Soczewce kolo Płocka. Spory parking, miejsce na grilla lub ognisko.
Nie reklamuje tylko widziałam to miejsce i mogło by nam odpowiadać. To jest przy drodze 62 między Plockiem a Włocławkiem.
Jedna rada; nie tankujemy w Płocku
Pozdrawiam
P.S oczywiscie nie tankujemy samochodów w Płocku
Na bieżąco do głowy przychodzi mi ośrodek "Mazowsze" w Soczewce kolo Płocka. Spory parking, miejsce na grilla lub ognisko.
Nie reklamuje tylko widziałam to miejsce i mogło by nam odpowiadać. To jest przy drodze 62 między Plockiem a Włocławkiem.
Jedna rada; nie tankujemy w Płocku

Pozdrawiam
P.S oczywiscie nie tankujemy samochodów w Płocku

- spacewalker
- Władca postów
- Auto:: 1T1 CFGC 184KM 420Nm
- Imię:: Marcin
- Podziękował: 116 razy
- Otrzymał podziękowań: 697 razy
- cheles
- Władca postów
- Auto:: Conceptline, 1.6 z 2009
- Imię:: Leszek
- Podziękował: 33 razy
- Otrzymał podziękowań: 129 razy
A może zorganizować parę miejscowych zlotów fanów. Zauważcie, że jest kilku forumowiczów, którzy by chcieli tu czy tam.Tomas pisze:a ja myślę że fani Lambo przede wszystkim mają w Italii autostrady i pomijając szybkość aut po prostu jadą a nie stoją w pomarańczowi łatają akurat
Mniejszy zlocik dałby możliwość poznania się forumowiczów z danego regionu gdzie dojazd by nie stanowił żadnego problemu.
Np:
- Wrocław - 5 formuowiczów wyraziło chęć
- Łódz - 4
- Warszawa - 3 tutaj można spotkać się z Łodzią w połowie drogi i będzie nas 7.
- Płock - (sugerowane miejsce spotkania)
- Konin -
- Olsztyn -
Co do miejsca - jeżeli byłaby zgoda na regionalne zloty to wybrana osoba, sprawdzi jakie będą najbliższe imprezy plenerowe, noclegi itp i przekaże na forum. Myślę, że dołączenie do imprez plenerowych pozwoli zabranie kompletu rodziny i żony nie będą marudzić a i my będziemy mogli się spotkać i pogadać.
A jeżeli się sprawdzą regionalne zloty zorganizować duży.
Jeżeli pomysł się Wam podoba to dodajcie jeszcze miejsca spotkań regionalnych - z wpisaną ilością osób, którym będzie w miarę blisko.
Ja z chęcię obejrzałbym bym Tourana Speacewalkera :-)
- spacewalker
- Władca postów
Jeśli chodzi o Płock i okolice to służe pomocą i mogę załatwić domki gdyż to blisko mnie. Muszę pomyśleć nad fajnym miejscem, takim w którym można by rozebrać różne konkurencje jak jazda na czas na placu manewrowym, rzut w dal felgą, zmiana kół na czas, czy choćby co najlepsze - jazda na czas takim malutkim rowerkiem
po określonym torze. Jeśli chodzi o Soczewkę to całkiem fajne miesce, są kajaki, rowerki wodne itd.

- spacewalker
- Władca postów
- Bzyku
- Specjalista
- Auto:: BKD, 2008
- Imię:: Tomek
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 27 razy
co prawda nie jestem długo na forum ale jeżeli mogę dodać swoje 5 groszy to biorąc pod że mamy kilka osób z Wawy, Wrocka i Łodzi to po co jechać do Płocka? Proponuję jezioro Sulejowskie między Piotrkowem a Tomaszowem. Jest woda będą i domki?
Był i się zmył Highline z 2003 z 2.0 TDI AZV 7os
Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os
Będzie ... ?
Jest Trendline z 2007 z 2.0 TDI BKD + DSG 7os
Będzie ... ?