oki Panie Władzo

lock00, jak co to na pw se pomarudzimy...
EDYTA
seba244 jest już luz

Bez przesady to trwa tylko dla tych co chcą nie wiadomo jaką kasę za wywłaszczenie nieruchomości i cały czas kombinują z urzędasami.AZIK pisze:sam proces wykupu gruntu przez Skarb Państwa trwa 15 lat
AZIK pisze:tu przesadzasz.... i to grubo... może sytuacja taka wydarzyła się w 0,00001 %-cie naszych dróg i to jeszcze na jakiejś wiosce, co droga biegła przez bagna....
ależ zgadzam się z Tobą cheles, bo taka sytuacja również ma miejsce i może zagrozić planowenej inwestycji na długie lata...cheles pisze:Bez przesady to trwa tylko dla tych co chcą nie wiadomo jaką kasę za wywłaszczenie nieruchomości i cały czas kombinują z urzędasami.
przecież nie piszę, że tak nie jest.... ale nie możesz wrzucać wszystkich do jednego worka... Jest zły policjant i jest dobry policjant... jak w każdym zawodzie zdarzają się oportuniści...lock00 pisze:nie jest to zadna wioska lecz jedna droga do miasta wojewodzkiego , i droga krajowa 42 (www.pilot.pl) a z tymi 2 miesciami nie przesadzam ,kolega zajmuje sie strona ukazujaca dziury w wojewodztwie(od paru lat) i nawet ta inicjatywa nie dziala na urzednikow, zreszta taka jest prawda
nie przesadzaj...lock00 pisze:skoro wiesz tyle to bez sensu
Bo nikt w tym kraju jeszcze nie poszedł siedzieć za takie numery. A co Stadionu fajnie się lało na schodyniko02 pisze:I tyle w temacie? Co do różnego rodzaju obiektów budowlanych, to mam już wyrobione zdanie, jak się je stawia. Wystarczył mi rok pracy tam, gdzie pracuję i jeszcze ja ani moi koledzy po fachu, którzy pracują dużo dłużej bo i po 15, 20 lat nie spotkaliśmy projektanta, który by zrobił wszystko tak, jak należy, nie mówię już o kierowniku budowy, który jak przychodzi co do czego, to podpisze każdy papier mimo, że w nim skłamie, żeby mu inwestor głowy nie urwał.
Przykład stadionu- drenaż spi.....ony.
Autostrada A2 nieskończona, chociaż dzisiaj z Warszawy do Strykowa żadnego zwężenia