henrik22,
Do bagażnika to bym Ci polecał wykładzinę z matą antypoślizgową. Co do dywaników jedyny plus jaki widzę to mają wysoki rant, ale podejrzewam że są z jakiegoś taniego materiału i mogą po sezonie się przecierać oraz śmierdzieć gumą lub tym z czego są zrobione. A pomyśl o dywanikach Petex ? Podobna cena ale jakość o niebo lepsza. Ja i część kolegów używa i jeszcze nikt złego słowa o tych dywanikach nie powiedział.
Odgrzebuję temat - używał ktoś z Was w Touranie dywaników Rezaw-plast? O macie do bagażnika widzę opinie w innych wątkach, o dywanikach nie mogę nic znaleźć...
Tak. Użytkuję Rezawplast w kolejnym samochodzie.
Oryginały są zawsze lepsze ale tą firmę jako producenta zamienników dopasowanych do danego modelu mogę śmiało polecić.
Dobrze dopasowane, z rantem i co ważne - nie śmierdzą w samochodzie. Spędzam w samochodzie kilka a czasem naście godzin i zwracam na ewentualną smrodliwość w samochodzie.
Do bagażnika też są ok. Gumowe lub plastikowe z matą antypoślizgową.
Rezwplast (dywaniki) miałem w Fordzie Focusie i Audi A4 Tak jak przedmówca mogę polecić, są bezsmrodliwe jedyna rzecz do której mógłbym się przyczepić to klipsy do utrzymywania w danej pozycji w aucie. Niestety (dla mnie) nie są wycinane, a wycinanie otworów samemu różnie może wyjść
Teraz w Touranie mam wkład bagażnika Rezawplast i też jest ok
Hej, czy wasze Rezaw-plasty świeżo kupione też nie wydawały zapachów czy dopiero mijał po jakimś czasie? Kupione przeze mnie wydają dość intensywny zapach (nie jest to smród gumy ale i tak jest uciążliwy) i zamierzam je zareklamować z nadzieją, że to jakaś felerna (zapachowo) seria bo jako tako pasują bardzo fajnie...
Ja kupowałem dwa komplety do różnych aut w tym do Tourana i żadne nie wydawały żadnego przykrego zapachu. Tak dla pewności wyciągnij je na całą dobę na powietrze i wtedy sprawdź czy będą dalej "pachnieć".
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony ndz kwie 02, 2017 12:43 przez bartez55, łącznie zmieniany 1 raz.
panowie podepnę się pod temat z pytaniem :
czy kupując dywaniki do tourana trzeba zwrócić uwagę na rocznik auta , czy może one pasują do wszystkich roczników , pytam ponieważ chciałem zakupić i nie wiem jakie szukać .
pozdrawiam