Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
aki, dzięki . W dzisiejszych czasach to oszustów i naciągaczy nie brakuje a przekonałem się już nie jednokrotnie o zmienionych stanach liczników i to w każdym który oglądałem.
[ Dodano: Czw Cze 06, 2013 14:03 ]
znalazłem kolejny i w weekend podjadę pooglądać, jak jeszcze nie będzie sprzedany ;
Odkopie temat. Jeżeli ktoś z forumowiczów mieszka w okolicach i mógł by podjechać i sprawdzić wizualnie sprzedawany pojazd byłbym wdzięczny. Bo fatygować się taki kawał ze Śląska to zbyt duża strata czasu i kasy(a już to kilka razy przerabiałem)
Podam adres komisu i link do sprzedawanego Tourana ;
Premium Cars Jawor
ul. Kuziennicza 4
59-400 Jawor
woj. dolnośląskie
robertb1974 pisze:Odkopie temat. Jeżeli ktoś z forumowiczów mieszka w okolicach i mógł by podjechać i sprawdzić wizualnie sprzedawany pojazd byłbym wdzięczny. Bo fatygować się taki kawał ze Śląska to zbyt duża strata czasu i kasy(a już to kilka razy przerabiałem)
Podam adres komisu i link do sprzedawanego Tourana ;
Premium Cars Jawor
ul. Kuziennicza 4
59-400 Jawor
woj. dolnośląskie