Myślę o zmianie i znalazłem dość ciekawą propozycję, lecz nigdy nie miałem doczynienia z automatyczną skrzynią i trochę się tego obawiam. Cena troszkę wysoka, ale i dobrze wyposażony. Co o tym sądzicie. Proszę o porady i podaję linka do pojazdu ;
IMHO podaruj sobie ten silnik, moje wrażenia co do jazdy z DSG: denerwuje mnie małe opóżnienie jakie jest po wciśnięciu gazu a reakcją samochodu, z obawy o koszty serwisu szukam z manualną skrzynią.
Według mnie auto fajnie się prezentuje, no i niezła wersja wyposażeniowa doposażona o DSG, asystenta parkowania i wiele innych przydatnych bajerów, przebieg to nie problem do sprawdzenia, natomiast miałbym obawy przed tym silnikiem, ale jeżeli przebieg prawdziwy to jak auto stanie to ASO wymieni wtryskiwacze na nowe. Nie piszę że cena nie do negocjacji więc może zejdzie jeszcze parę stówek. Ciekawa propozycja, warto może przejechać się zobaczyć.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Między 1 a 2 czerwca wybieram się do Cieszyna (moje rodzinne miasto). Jeśli jest to faktycznie Cieszyn a nie oddalone o kilkadziesiąt km wsie to mogę na niego rzucić okiem, zrobić dokładniejsze zdjęcia i Vagiem zrobić skan.
LYJO, trochę zostało. Ogólnie rozglądam się i myślę ciągle nad czymś nowszym, choć ciężko mi się rozstać z obecnym , pomimo tego że mnie wnerwia w nim kilka spraw . Dużo włożyłem w niego i sentyment .
Icemen181, do gościa kilka razy dzwoniłem ale nie odbiera telefonu, może tobie się uda
jak by ktoś chciał to mój ciągle do sprzedaży jest i można się dogadać
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
No, gość odebrał i samochód sprzedany , choć nie wydaje mi się bo zamieścił nowe ogłoszenie z tym samym pojazdem lecz z inną ceną i stanem licznika,podaje linka ;