ja po sarence robiłem przód jako "nowe" zakładałem: pas przedni, lewe światło, gril, intercooler, chłodnica klimy i wody, ramka wentylatora, obudowa filtra powietrza, zderzak ze ślizgami mechanik kosztował 350 zł
uważam że niebył to kosmiczny wydatek za robociznę ale z drugiej strony to jak skarbiec pusty to każda stówka na wagę złota
głowa do góry premier ogłosił koniec kryzysu będzie lepiej
pechowy tydzień czyli jak pozbyć się góry kasy w trzy dni...
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
u mnie 300 kosztuje malowanie elementu ( a klapę będzie trzeba prysnąć).... zobaczymy co jutro powie blacharz - jaki zakres uszkodzeń pod zderzakiem. A coś na pewno poszło bo wentylator obciera o coś....
ZWzPD - ale jaja!!!!
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
Odpowiadając na pytanie miej baczenie aby wypowiedź Twoja wyczerpała temat a nie rozmówcę
auto touran aawol
-
ckcaddy
- Przeglądacz
- Auto:: caddy 1,9 TDI bsu
- Imię:: wojtek
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
ja podałem ile zapłaciłem za usługę nazwijmy ją mechaniczną, naprawy blacharskie to inna bajka. Malowanie elementu też było około 300 zł razy ilość sztuk to parę złotych wyszło.
caddy(lepsza wersja tourana) life 1,9 TDI 75/139 KM BSU, skrzynia JCY, typ handlowy 2KBD52, model CA, 2009, bordo metalik, średnio 6,2l/100km, dołożone RNS 510, tempomat, kierownica skóra multi, światła dzienne w trybie amerykańskim 64%, MFA+, czarne światła AL przód
- aawol
- ____________________

- Auto:: 1t 1,9 tdi,05, bkc, conce
- Imię:: Andrzej
- Podziękował: 83 razy
- Otrzymał podziękowań: 126 razy
przesyłką otrzymałem od kolegi Eljot'a atrapę oraz lampę, pogadałem z blacharzem i jak tylko znajdę pas przedni oddam auto do naprawy. Wstępnie koszt robocizny określił na ok 800-900 zł i tydzień czasu.
Malowanie zderzak i maska, prostowanie i złożenie wszystkiego do kupy. Bez auta zastępczego więc pewnie muszę urlop wziąć.... Raz jeszcze bardzo dziękuje za okazaną mi pomoc i wsparcie.
Malowanie zderzak i maska, prostowanie i złożenie wszystkiego do kupy. Bez auta zastępczego więc pewnie muszę urlop wziąć.... Raz jeszcze bardzo dziękuje za okazaną mi pomoc i wsparcie.
ZWzPD - ale jaja!!!!
auto touran aawol
auto touran aawol