A ja się Jeżowi nie dziwie. Kiedy sam kiedyś doświadczyłem idiotycznej wypowiedzi/zdania i postawę jednej osoby na temat forum więc po się starać???!!!!
Kiedyś pamiętam jak w pracy śledziłem forum, po pracy śledziłem forum, w nocy śledziłem forum , 80% wolnego czasu było przeznaczane na Forum TKP. itd.., itp..
Osoby z GŚ napisali pismo do zarządu TKP o pewną kwestie które ich niepokoją, które chcą/wymagają wyjaśnień...
Niech mi powie Kto choć sie spytał o co dokładnie im chodzi, Kto z członków forum choć minimalnie chciał sie dowiedzieć o co chodzi im z GŚ..
Nikt..............!!!!!!!!!!!
Więc po co wypowiadają się osoby które jak widać mają ponad 30 lat, ponad 40 !!!!, a wypowiada się na temat nie widząc kompletnie o co tu chodzi....CO WAM LUDZIE ZĘBY ROSNĄ!!!!!!!!
Az szkoda odpowiadać na niektóre posty osobom które same sie nakręcają, same sobie zaprzeczają, choć w ogóle nie wiedza co piszą - może chcą się pokazać, może chcą sie podlizać?, nabić sobie postów---> o to chodzi?
Po co jakieś wybory, po co ten cały teatrzyk z ankieta..
Czytałem to pismo i tam nie ma ani jednego słowa a rezygnacjach inny osób!!!!!!!
Ludzie!!!, po co piszecie już te bzdurne posty od tygodnia - jak byliście w wojsku to je*....se barana..Może wam przejdzie, bo się sami nakręcacie i sami sie pozabijacie, jeden na drugiego , i każdy myśli jest mądrzejszy od drugiego....
Mnie dziwi tylko jedno, każdy buduje to forum, każdy postawia coś tu po sobie...Każdemu zależny na tym hobby jakim jest forum TKP.
Byłem tez na innych forach z innych marek ale tam nie ma takiej zabawy jaka jest z autami z grupy VAG....
Więc szanujmy to i bądźmy dorośli...
Pozdrawiam.