wypryskałem 1,5-2 puszki (troszkę zostało w obu, bo jak już jest końcówka spreya to wali grudkami), no ale pryskałem na bogato żeby trzymało się odpowiednio
Malowanie felg PlastiDip
-
jurgeen
- Przeglądacz
- Auto:: Golf & Passat
- Imię:: Jurek
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 8 razy
Re: Malowanie felg PlastiDip
Zimę wytrzymały, a oprócz tego wytrzymały mycie karcherem
i wytrzymają, dopóki powłoka nie zostanie gdzieś uszkodzona mechanicznie 
wypryskałem 1,5-2 puszki (troszkę zostało w obu, bo jak już jest końcówka spreya to wali grudkami), no ale pryskałem na bogato żeby trzymało się odpowiednio
- niko02
- Władca postów
- Auto:: BKD 2004r. 207KM 470Nm
- Imię:: Michał
- Podziękował: 384 razy
- Otrzymał podziękowań: 325 razy
No to super, mam 4 puszki, także powinno starczyć. Tym bardziej, że u mnie sporo odeszło przez oklejanie.jurgeen pisze:wypryskałem 1,5-2 puszki (troszkę zostało w obu, bo jak już jest końcówka spreya to wali grudkami), no ale pryskałem na bogato żeby trzymało się odpowiednio
- JEDARO
- Expert
- Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
- Imię:: Darek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 518 razy
- niko02
- Władca postów
Wczoraj miałem pogrzeb, także jeden dzień przerwy. Może dzisiaj przyjdzie glosifier, także będę mógł porównać efekt mat i błysk i wtedy wybrać. W tej chwili mam oklejone 2 felgi.
- JEDARO
- Expert
- Auto:: Touran 1.9 TDI BLS
- Imię:: Darek
- Podziękował: 214 razy
- Otrzymał podziękowań: 518 razy
nie wiem ale jak patrzę na ostatnie zdjęcie to mi się wydaje, że jest na odwrót tzn optycznie większe niż oryginalnie ale to tylko takie moje wrażenie. Ogólnie efekt fajny 
- niko02
- Władca postów
Ostatnie właśnie daje takie wrażenie 
Trochę skomplikowany wzór wymyśliłem i przez to powstało trochę niedoskonałości ze względu na dużą ilość taśmy maskującej, dlatego teraz będzie kosmetyka (poprawa kształtów), czyszczenie z kleju pozostałego po taśmie, mycie/nabłyszczanie opon i woskowanie
Trochę skomplikowany wzór wymyśliłem i przez to powstało trochę niedoskonałości ze względu na dużą ilość taśmy maskującej, dlatego teraz będzie kosmetyka (poprawa kształtów), czyszczenie z kleju pozostałego po taśmie, mycie/nabłyszczanie opon i woskowanie