oooo to ja wezmę mój reflektometr bo wydaję się że chyba mam z...y to się porówna z urządzeniem Seby :]
Kazan na Florydzie niestety g..o słychać to nie wina strojenia. 45cm to troszkę za mało do CB
Ja jeździłem cały czas ze 165cm ale po stłuczeniu gościowi świetlówki w warsztacie zamieniłem na 100cm i jest git
dziękuję wszystkim za spotkanie, było jak zawsze extra, i frekwencja dopisała
Kazan zdrowie twojego małego
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Ja również dziękuję za możliwość poznania was. Z diagnostyki auta tym razem nic nie wyszło mimo zaangażowania jeża no ale cóż - mały dziś rządził i nie dało rady...
Najważniejsze że ekipa jest fajna i zżyta!
Ps. Kazan, jeszcze raz wszystkiego dobrego dla twojego malenstwa! Niech rośnie zdrowo! :-)
Dzięki wszystkim przybyłym za spotkanie .
Zbyszek, właśnie opijam zdrowie Twojego bobaska dzięki za browarka
Oczywiście czekam z niecierpliwością na pierwsze fotki ze zlotu, w szczególności na jedną
To ja dorzucę trzy grosze....
Rewelacyjna frekwencja jak na wakacje (w sumie 18 autek).
Za zdrówko syna Zbyszka wypije jutro....
Tomek jak zwykle ogromna precyzja i zaangażowanie w "kuchni polowej"
I kilka fotek....
Jak zwykle świetnie i konkretnie, dzięki wszystkim za spotkanie. Filmik jakiś niebawem na pewno powstanie bo materiału trochę jest być może w tym tygodniu jak dam radę zmiksować cosik hehe
A ja sie nie zapisałem na liste ,ale przybyłem Dzięki jeszcze raz Kazan za browce i wszystkim za miłe towarzystwo Aha tak mi sie spodobał mały Sebuś że będe z żonka majstrował chyba takiego no i zapomniało mi sie dzięki Tomus za super prowiant kij że jedliśmy bude pomielana razem z psem ale sie nażarliśmy heheheh żartuje oczywiście.Do zaś Panowie