Modyfikacje zacne..... !!!
Spot był bardzo modowy ale czasami takie są i nie ma czasu na nic....
Zdjęć nie udało mi się za wiele pocykać ale wspólne grupowe jest
Pakt o nieagresji z Vw GolfV podpisany....
Bardzo proszę o jakieś info ile było spotowiczów. Trzeba zrobić jakieś sprawozdanie....
Również chciałem wszystkim serdecznie podziękować za miłe spotkanie
Gratulacje dla odważnych, którzy podstawili auta do testowania asystenta parkowania
Pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem
...:::Paweł:::...
było: DU Espero 1.8CD i DU Nubira 2.0 CDX
był: Mercedes E200 CE i Mercedes C230T
był: VW Passat B5 FL 2.0 i Audi 80 Avant
był: VW Touran 2.0 TDI
Nie no, faktycznie nie wiem co się wczoraj działo. Nawet nie wiem kto jest kto z nowych kolegów Wstyd normalnie.
Aczkolwiek uważam wczorajszy spot za baaaaardzo udany.Skończyły się polewki z mojego auta a zaczęła się lekka zazdrość
Wczoraj już nie dało rady, ale czeka mnie jeszcze zmiana podświetlenia zegarów z niebieskiego na białe, założenie projektorów do drzwi oraz zmiana klimatronika na nowszy Może na następny spot będzie już gotowe
LYJO pisze:Nie no, faktycznie nie wiem co się wczoraj działo. Nawet nie wiem kto jest kto z nowych kolegów Wstyd normalnie.
Aczkolwiek uważam wczorajszy spot za baaaaardzo udany.Skończyły się polewki z mojego auta a zaczęła się lekka zazdrość
Wczoraj już nie dało rady, ale czeka mnie jeszcze zmiana podświetlenia zegarów z niebieskiego na białe, założenie projektorów do drzwi oraz zmiana klimatronika na nowszy Może na następny spot będzie już gotowe
Lyjo jak tam kiedy się spotykamy na tym kebabie? potrzebuje pilnie te wycieraczki.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
Był: VW TOURAN CROSS, AUDI A3 SPORTBACK S-TRONIC, PASSAT B6 VARIANT SPORTLINE, VW TOURAN R-LINE, VW Golf V TDI, VW TOURAN UNITED 2.0 TDI, FIAT PANDA Jest: AUDI A6 Avant CR, MERCEDES A180, VW UP, SKODA CITIGO "Lieber Geld verlieren als Vertrauen" - Robert Bosch.
spodzik dzisiaj o 20:30 Plac Andrzeja w Katowicach