peterb pisze:Cheles czyżby Ci się kolor niebieski znudził
Hm cóż, obskakuję w pracy trzy systemy informatyczne więc 4 po godzinach dam radę. Ale nie czuję się jeszcze na siłach chociaż gonię Jarry w ilości
Zaproponują to rozważę, bardziej mi chodzi o to, że są osoby na forum, które są aktywne i pomagają innym - taki fakt docenienia wysiłków i zatrzymania najlepszych coś jak karta lojalnościowa.
Chyba, że założymy grupę wspierającą adminów w działaniach i w nowych pomysłach.
Eljot pisze:To na Śląskie by pola zabrakło...
(żart)
A potem byłaby wyliczanka, czy 3 auta to już się liczy, czy dopiero od 8...
Moim zdaniem LYJO to może nie zdać egzaminu.
No właśnie. Eljot ma rację moim zdaniem i dlatego rzeźbię coś w tym rodzaju, ale z uwzględnieniem obecności na spotach ogólnopolskich - tylko
Powiedzcie mi gdzie miejsca braknie ?
Przecież tylko cyfrę się będzie zmieniać, nic więcej.
Nikt nie każe tam wpisywać dat pod nickiem kiedy był na spocie.
Nie kumam w czym problem...
LYJO pisze:Powiedzcie mi gdzie miejsca braknie ?
Przecież tylko cyfrę się będzie zmieniać, nic więcej.
Nikt nie każe tam wpisywać dat pod nickiem kiedy był na spocie.
Nie kumam w czym problem...
LYJO przeczytaj mój następny post...
A z tym miejscem to miało być żartobliwie.
Problem to jedynie interpretacja "SPOT" a "MINISPOT"...
LYJO pisze:Eljot, źle zacytowało. Rauko "potwierdził", że "braknie" miejsca więc to naprawdę to do niego było skierowane
No to teraz zobacz na post który cytuje i powiedz, co sprawia że zajmuje taką ilość strony, a nie mniejszą Otóż dane pod Avatarem, więc kolejne linijki trzeba już dobierać z rozwagą moim zdaniem
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Rauko pisze:o to teraz zobacz na post który cytuje i powiedz, co sprawia że zajmuje taką ilość strony, a nie mniejszą Otóż dane pod Avatarem, więc kolejne linijki trzeba już dobierać z rozwagą moim zdaniem
Sorki byłem pewien, że chodzi o opis w PROFILU nie przy awatarze...
Tam jest w kij miejsca...
LYJO pisze:Eljot, źle zacytowało. Rauko "potwierdził", że "braknie" miejsca więc to naprawdę to do niego było skierowane
No to teraz zobacz na post który cytuje i powiedz, co sprawia że zajmuje taką ilość strony, a nie mniejszą Otóż dane pod Avatarem, więc kolejne linijki trzeba już dobierać z rozwagą moim zdaniem
Ludzie mają "większe" podpisy w postach niż to co cytujesz...
Więc argument nie trafiony...
Zresztą "róbta co chceta"...
Rauko pisze:Dodałem kilka ikonek, które wydaje mi się, że są przydatne
Marcin, czy moglbys prosze dodac wiecej ikonek emocji??? jakies imprezowa, walnij ze 100 albo 200 i kazdy na pewno bedzie zadowaolny, dodaj zebysmy wszsycy mogli wyrazic rowniez emotikonami swoje emocje. zasobnik z emotami jest ubogi wedlug mnie jak bulgarski koscielny
kto jest za niech podniesie reke i huzia na zamek
Był VW Passat B5 1.8T 150 BHP
Był Seat Ibiza 6L 1.9 TDI 130 BHP
Był VW Passat B5 FL 1.9TDI 130 BHP 4MOTION
Był VW Polo 6N2 1.4 55 BHP
Był VW Touran 1T2 2.0 TDI 177 BHP
Był Seat Ibiza 6l FR 1.8T 150 BHP
Chętnie. Nawet już szukałem, ale nie mogę znaleźć jakiś ładnie wykonanych zestawów ikonek
Nie chciał bym wrzucał byle czego, byle więcej.
Jak coś trafisz na sieci to daj linka i wrzucę
No i fajnie by było, żeby pasowały jakoś do tych które już są
Do Niemiec przybyłem, zobaczyłem, sprowadziłem =>Szaraczek - z pomocą znajomego.
Jest jakiś problem z forum a dokładnie z korespondencją zbiorczą.
jeżu wysyłał informacje o spocie śląskim i nie do wszystkich ona dotarła.
Żaden mail w skrzynce się nie pojawił.
Druga sprawa to taka, że nie dochodzą (przynajmniej do mnie) na maila powiadomienia o odpowiedzi w jakimś temacie w którym biorę udział w dyskusji.
Bardzo proszę adminów o zainteresowanie się ta sprawą.
Dziękuję.
Panowie, wyglada ze to problem nie tylko "naszego forum" a raczej transmisji na routerach brzegowych... i nie tylko... (u nas i tak dotad praktycznie nie zauwazylem)mam pewien temat z ktorym walcze(nie prywatnie) wiec moze jak dostane oficjalne info to sie podziele, problem ze nie wszyscy admini chca ze soba wspolpracowac
LYJO pisze:Jest jakiś problem z forum a dokładnie z korespondencją zbiorczą.
jeżu wysyłał informacje o spocie śląskim i nie do wszystkich ona dotarła.
Żaden mail w skrzynce się nie pojawił.
Druga sprawa to taka, że nie dochodzą (przynajmniej do mnie) na maila powiadomienia o odpowiedzi w jakimś temacie w którym biorę udział w dyskusji.
Bardzo proszę adminów o zainteresowanie się ta sprawą.
Dziękuję.