Uwierz mi, ze mam na głowie poważniejszy temat, niż to...LYJO pisze:niko02 z tym wypadkiem toś pojechał
a po co sie bac na zapas... a od siebie dodam, że nawet bym tak nie pomyslał żeby robic z tego aferę...LYJO pisze:Chodziło mi tylko o to, że u nas w regionie jest chętnych ok. 15 "samochodów" i się boję że jak zagłosują a później ktoś odpadnie to będzie afera ze głosowali tylko po to żeby wybrać miejsce.
WTF ?Królewna pisze: Ale to chyba taki nasz sport narodowy (szczególnie popularny w niektórych regionach Polski), żeby się do wszystkich przyp....niczać. Nic się nie martw Lyjo, niektórzy po prostu tak mają![]()
ale że tak sie zapytam jeszcze raz, do czego to chcesz przylepić? bo nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi...mieliśmy sie jasno wypowiadać...Królewna pisze:Aaaa no nic. Tak po prostu widzę z perspektywy, że są miejsca, gdzie naród bardziej zadziorny i takie gdzie mniej. A mam do czynienia z ludźmi na bierząco z racji zawodu![]()
Tam gdzie jeden nie widzi problemu, drugi zrobi z igły widłi i jeszcze postraszy Cię sądem, prokuraturą i wszystkimi świętymi
A no do tegojarry pisze:LYJO niesamowite, podaoba ci się coś co zaproponowałem
Obiegowa opinia o której piszesz jest zdecydowanie inna co do zadziorności, niż masz zakodowane...Królewna pisze:Aaaa no nic. Tak po prostu widzę z perspektywy, że są miejsca, gdzie naród bardziej zadziorny i takie gdzie mniej. A mam do czynienia z ludźmi na bieżąco z racji zawodu
Tam gdzie jeden nie widzi problemu, drugi zrobi z igły widły i jeszcze postraszy Cię sądem, prokuraturą i wszystkimi świętymi
w sumie masz racje... jakbym wnikał to musiałbym tu wiele osób wywołac do tablicy, a jak wiadomo moja natura jest mało konfliktowa...jarry pisze:ehh..., Dodi nie wnikaj, wszystko Królewna napisała dobrze...
to tyle co miałem do powiedzeniaKrólewna pisze:Ale to chyba taki nasz sport narodowy (szczególnie popularny w niektórych regionach Polski), żeby się do wszystkich przyp....niczać
Królewna pisze: Ale to chyba taki nasz sport narodowy (szczególnie popularny w niektórych regionach Polski), żeby się do wszystkich przyp....niczać.
i kto tu sie przypiernicza? szkoda, ze umiecie w kims znaleść jakieś wady i wypomnieć ale oczywiscie nie widząc swoich, bo po co...Królewna pisze:A może obok funkcji rzecznika utwórzmy funkcję kontrolera czystości języka używanego na forum??? Chyba miałby niezłą fuchę, z tego co się przez te parę tygodni zorientowałam
Mój typ: Niko!!!