QQRYDZA pisze:http://touranklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3531
tak to sobie wymyśliłem
To już osiągnąłem a teraz ponawiam swoje pytanie czy do tego uchwytu jest podłączone jakieś napięcie? Chciałbym mieć możliwość zasilania w tym miejscu miniusb... Jak się do niego dobrać?
Uchwytu nie wykorzystam już jako moduł telefoniczny, gdyż mam niefirmowe radio z BT i to mi wystarczy.
Ostatnio zmieniony czw lut 28, 2013 16:41 przez MarceL, łącznie zmieniany 1 raz.
nie ma żadnego zasilania,bo uchwyt jest przykręcony do starego uchwytu oryginalnego.Zasilanie można by było podciągnąć od tego pod spodem,ale to już trochę grzebaniny.
A oryginalny uchwyt nie jest niczym zasilany? Czyżby moduł telefoniczny/adapter (coś co na potrzeby telefonu wkłada się w oryginalny uchwyt) nie potrzebował napięcia....?
Witam
Dorwałem nowy moduł 5N0 035 730B i w porównaniu do starego musze dodatkowo dociągnąć kabel antenowy, mam po prawej stronie uchwyt telefonu.
Proszę o "łopatologiczne" wytłumaczenie od czego mam wypiąć kabel antenowy i przeciągnąć do modułu (od radia czy od uchwytu). Kiedyś widziałem fajny opis modyfikacji zdaje się autorstwa touranka ale nie mogę go znaleźć. Ewentualnie jaki kabel kupić i jakie końcówki fakra (który typ)
witek pisze:Witam
Dorwałem nowy moduł 5N0 035 730B i w porównaniu do starego musze dodatkowo dociągnąć kabel antenowy, mam po prawej stronie uchwyt telefonu.
Proszę o "łopatologiczne" wytłumaczenie od czego mam wypiąć kabel antenowy i przeciągnąć do modułu (od radia czy od uchwytu). Kiedyś widziałem fajny opis modyfikacji zdaje się autorstwa touranka ale nie mogę go znaleźć. Ewentualnie jaki kabel kupić i jakie końcówki fakra (który typ)
Dzięki koledzy.
Wasza pomoc jest nieodzowna.
Zabieram sie za montaż w sobote.
Ale powiem Wam, że wczoraj moja druga połowa zadała bardzo ważne pytanie " A jak to bedzie rozegrane jak w samochodzie bedą dwa telefony, mój i twój???"
A ja na to bo, bo, bo....
Możecie coś na ten temat podpowiedzieć, czy wtedy jeden z telefonów ma priorytet czy jak?