PS. Zabawa z takim rodzajem forum to niełatwa sprawa. Wszystko robi się "z palca", trzeba robić kopie, żeby szlag nie trafił naszej twórczości. Na razie nie zgłosił się żaden użytkownik, który zna się na tym. Pozostają dwie drogi:
1. Uczyć się samodzielnie - co kosztuje dużo czasu i nerwów
2. Zaangażować kogoś kumatego - co też kosztuje złocisze
Amen
Panowie
Admin jak sądze jest jeden i jak nam pokaże (domyślcie się co) to wtedy będziemy mieli problem. Okażmy zrozumienie nie od razu wszystko.
admin pisze:
Turanek dostanie odpowiednie uprawnienia i o ile będzie potrafił to mi pomoże w ogarnięciu wszystkich życzeń każdego z userów.
Pozdrawiam
Musi być przynajmniej dwóch adminów. Jeżeli jeden nie będzie mógł np powali Go grypa cokolwiek a forum padnie drugi zawsze ogarnie.
Co do listy życzeń userów. Może założyć temat co chcemy dodać na forum i poddać ocenie. Co do pivka do dobry pomysł - inni userzy bedą wiedzieć kogo prosić o pomoc.
P.S Kiedy jednemu koledze wysłałem prawdziwe piwo (4-pack)
Taka refleksja mnie naszła oglądając linki do filmików na naszym forum.
Może by "uruchomić" na forum opcje dodawania kodów z youtube bo tych filmów jest najwięcej na forum, żeby w postach było widoczne okienko z filmikiem ?
Zawsze to jakieś urozmaicenie i też praktyczniejsze niż same linki w które trzeba wchodzić.
LYJO pisze:Taka refleksja mnie naszła oglądając linki do filmików na naszym forum.
Może by "uruchomić" na forum opcje dodawania kodów z youtube bo tych filmów jest najwięcej na forum, żeby w postach było widoczne okienko z filmikiem ?
Zawsze to jakieś urozmaicenie i też praktyczniejsze niż same linki w które trzeba wchodzić.
Wystarczą linki Lyjo,filmiki na forum trochę za ciężkie,nie od parady ograniczenia na zdjęciach są
peterb fajny pomysł (tak samo jak ten z życzeniami ), aczkolwiek deko późno myślę na takie cosik...
No chyba, że ktoś mnie zaskoczy i będzie świątecznie!