Co może być przyczyną wysokiego spalania, oczywiście oprócz ciężkiej nogi?
Fakt silnik 170KM, ale spalanie znacznie powyżej katalogowego.
Pozdrawiam
Przy takiej mocy to skrzynia długo nie pożyje. Czytałem na forum passata że te skrzynie ledwo przenoszą standardową moc 170 a co dopiero chip. Po przeczytaniu tego postu zastanawiam się czy jest sens modzić mojego. Co do stylu jazdy to chyba już trochę doświadczenia mam bo każdy jeden diesel który miałem miał robiony program. Ostatnie osiągniecie to skoda która ma już ponad 270kkm.Muti pisze:Marco_Polo, zrób program na 200-205KM i od razu litr w dół będzie,bo niemcowie coś zły rozkład mocy zrobili,a po programie jest duzo lepiejO DSG się zupełnie nie martw.
A druga sprawa to styl jazdy i przewidywanie sytuacji na drodze i wczesniejsze puszczanie gazu,żeby nic nie palił,a jechał
Zobaczę jak to wyjdzie,bo to jednak koło 700km w tą i z powrotemmarynarz75 pisze:Muti poprostu bądz, a jezeli bedziesz razem z Tourankiem to macie dodatkowy +
Najwyżej na ogólnopolskim zobaczycieRauko pisze: Nie no, musisz pokazać ten wypicowany lakierek na żywo
Ejjj chłopacy.. rozgryźliście mnieQQRYDZA pisze:bo i tak wszyscy myślą że to PHOTOSHOP !!