A czy ja mówie że chcesz zle

marynarz75 pisze:Nie wiem czy pójdą na taki układ, zeby to robic chemia klienta...
Romeczek pisze:Jaca Touran,zanim udałem sie na rozmowe do servisu FauVert ,czytałem dokladnie wszystkie posty na temat srodkow czyszczacych, z całym szacunkiem dla Twojej ogromnej wiedzy w tym temacie(jako praktyka a nie teoretyka)zadałem pytanie czy wykonaja czyszczenie srodkiem jaki ja dostarcze ,a miałem własnie na mysli ten srodek ktory polecasz Pro-Tec
po pierwsze z miny ich wywnioskowałem ze nie jest im znany i w dalszej rozmowie przyznali ze po raz pierwszy słysza o takim srodku.
po drugie tak moga wykonac czyszczenie srodkiem dostarczonym przeze mnie ale tak jak Ty napisales " na odpowiedzialność klienta"-poniewaz jestem osoba dociekliwa zadałem kolejne pytanie
czy wykonujac usługe ich produktem (a stosuja tylko LM) mam gwarancje na wykonanie usługi? zaskocznie odpowiedz brzmiała tak 6 miesiecy lub 5000 km bo w/g nich po takim okresie czasu lub tylu km nalezy wykonac ponownie czyszczenie.jak inforowali jet to profilatyka
Prosze wiec co myslisz o takiej informacji jaka uzyskalem
Pozdrawiam
Romeczek pisze:Jaca Touran :Bardzo dziekuje za odpowiedz.
Jacku ,przekonales mnie ze faktycznie wiedza na temat czyszczenia w tej firmie jest znikoma.
Prawdopodobnie bierze sie to ze gro osob nie przyklada wagi do czyszczenia silnika i profilaktyki,wiec trudno im jak sporadycznie wykonuja ta prace zeby mieli doswiadczenie,
Jezeli moge zapytam zakupilem ten srodek i chce zastowac w/g Twoich wskazan tzn. wlewajac cale 500 ml do 1/3 baku paliwa.
Moze w jesieni kiedy bede mial nastepny przeglad wybiore sie do Ciebie zrobimy plukanie silnika i czyszcenie pompek z wymiana filtrow i wymiana oleju.
Jezeli nie sprawi to trudnosci utwierdz mnie ze dobrze zrozumialem i moge tak zrobic,samochod byl kupiony w salonie w Polsce w 2008 roku i ma przejechane dopiero 116Kkm.
A warto w ogole dolewac?
Pozdrawiam
Hehe wszystkiemu winna żonaaawol pisze:JacaTouran ty nie mogłeś pobudować tego warsztatu bliżej Krakowa???? Przydałby się taki fachowiec w bliskiej okolicy...